Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Mereka antara sebab blog yuyue berubah


Photobucket

Hari ini yuyue nak update pasal blog yuyue jer ye..coz yuyue mula nak "rajin" edit-edit blog coz tahap kerajinan menurun beberapa hari yang lepas..yuyue edit sedikit demi sedikit...dari template sampai shoutboox yang baru,sidebar title pun dah tukar dengan gambar yang yuyue edit sendiri,cincai-cincai je pun,okee..yuyue edit sambil incek"malas" bertenggek kat atas kepala -_-"

so yuyue akan edit sedikit demi sedikit,tengok la nanti last jadi macam mana,berserabut atau lebih kemas..tak berani nak jamin sangat oke..hahaha..sebabnya yuyue ni kadang-kadang angen kush2 datang,kejap nak nampak "comel" konon-kono tergantung widget sana sini,kadang-kadang kosong sangat sampai yuyue sendiri naik bosan nak bukak blog yuyue sendiri..boleh?..hihih..macam-macam la kan..oke sekarang yuyue nak creditkan beberapa orang dimana yuyue telah copypaste html code dari blog dyeorang sehinggakan blog yuyue berubah jadi macam sekarang #merabansudahakukan?

Tutorial Main Background (bintik-bintik) http://miss-dya.blogspot.com
cbox tergantung comel-comel : http://cekfaraa.blogspot.com/
Cute cursor : http://www.lyssasecret.com/

kebanyakkannya yuyue belajar dari LYSSA lar kan..guru comel tuh..yang gitu-gitu tuh..ehehe..comel mata dia..BERKENAN*

klik2 -->

4 comments:

CekbOlat-bOlat said...

agak berat -,-" anyway cntikk =D

**NH-Nurul Hidayah** said...

berat sgt ea yunk?..adeyh..kene edit mana patut ler nieyh :(

Cik mama said...

a'ahlaa yuyun agak berat nak open..hehehehhehe

~Nana BamBam~ said...

cube lagi ringankan blog yuyue nie.. :)