Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

EMPATPULUHLIMAJUTA KALI AKU MENANG!!..HAHAHA..

Salam korang..apa yang EMPATPULUHLIMAJUTA KALI AKU MENANG TUH??..ehehe..nieyh haa..tadi yuyue main game paling SENANG kot kat tenet..hahaha..time menang dengan game senang-senang nie lar boleh bermegah-megah kan?..hahaha..nak menang dalam game yang *payahgilervavi memang tak lah kan..coz yuyue nieyh bukanlah pandai sangat pown main game..T_T..

so meh tengok game yang yuyue menang  EMPATPULUHLIMAJUTA KALI tuh eyh..yuyue ada prtsc tadi..meh tengok :)

kalau korang perasan,yuyue lawan dengan lain-lain lawan tau..yuyue bukan "orang lidi" tuh..yuyue yang belah kiri tuh..ape nama menatang tuh pown tak tahu..hahaha..main jer tahu :)






hahaha..suke bebenor MENANG kan?..jarang menang ler katekan -_-"

nak main jugak?..nieyh link dye : 

oke-oke..ada lagi satu game yang yuyue nak syorkn kat korang nieyh..agak best jugak..menguji kepantasan korang menaip..korang BUNUH hantu hanya dengan menaip ayat yang ada di badan hantu tuh..er..agak2 faham tak?..cmnieyh lar..kalau korang nak bunuh yuyue,kat badan yuyue ada ayat "love u"..so korang taip "love u"..pastuh yuyue pown mati laaaa...T_T..


naaahh..taip cepat!!!..nanti hantu makin dekat,terus dye hilang,and korang KALAH..so pastikan jari-jemari korang bersiap sedia untuk pergi berperang :p

nak main?..klik link nieyh :


DAN!!!..ada satu lagi game..typing gamer jugak..tapi yang nieyh juz nak tahu tahap kelajuan menaip..lau korang nak berlatih,nak tingkatkan kelajuan menaip korang..korang leyh main game nieyh : 



korang nak main jugak?..ehehe..klik link nieyh : 


P/S : GAME YANG PERTAMA TUH BUDAK TECIK CKP "CEHHH..CELAH GIGI JER TUH"...HAHAHA :P


 klik2 -->

2 comments:

EnciK AxixOu said...

macam tak kuat je org lidi 2..hehe

**NH-Nurul Hidayah** said...

huk3..tak cukup makan :p