Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

KORANG SUKA BW?NAAAHH..YUYUE DAH SEDIAKAN


Photobucket

EHEHE..korang suka BW tak?..yuyue nak bagi korang link blogger kat korang ni..yuyue ada satu agi blog di mana khas untuk bloglist sahaja..kat sana banyak link blogger yang yuyue simpan..semua yuyue letak kat sana..nanti senang korang nak BW kan?..ehehe..yuyue pernah buat BLOGLIST RAKAN BLOGGER 2012 kan?..yuyue dah tak letak kat blog ni agi,bukan sebab yuyue taknak letak,tapi terpaksa pindahkan sebab blog yuyue tak larat nak tanggung LEMAK..gehehe..nak loading blog yuyue pun lambat kan?..so yuyue terpaksa pindahkan..bukan buang oke..pindahkan..ehehe..nak BW?..jon klik link kat bawah nieyh : 

http://nh-bloglist.blogspot.com/

klik2 -->

11 comments:

wakiwa said...

salam. holla yuyue slm perkenalan. btw cmne nak join url ni yek? :))

**NH-Nurul Hidayah** said...

juz letak link jer kat sini lau nak..nanti yuyue masukkan eyh :)

~Nana BamBam~ said...

join :)

http://nanasuicide.blogspot.com

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehe...t yuyue masukkan..nieyh bukan segmen tau..yuyue post nieyh pown nak ajak blogger lain g jenguk blogger lain kat sane je..ehehe.. :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

DONE!!..g tengok :)

:: WaKiWa :: said...

okeh. nk join jugek. :)

mukeseposen.blogspot.com

time kaseh :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

done :) bg 5 minit :)

AMELY ATHIYA AFANDI said...

sedihnya kita tkdeee hehe nk jgk :P

http://qhalisqaisaraqhalilqhalifateema.blogspot.com/

boleh ? :P

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehhee..oke2 :)..jap

Cik Aya said...

nak join gak
skyjuiceforever.blogspot.com

**NH-Nurul Hidayah** said...

done:)