Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

hasil seni yang mengoms


Photobucket

hai korang..grr..hari ni yuyue nak kongsi satu game yang langsung tak mencabar sebenarnya,tapi boleh lar hilangkan boring aku duk guling-guling atas katil ni...so yuyue bukak lar satu game..kat sini :

http://www.novelgames.com

korang godek-godek la sendiri keyh..korang cari lar sendiri game ni..hahahaha *kejam ...kalau korang rasa nak hilangkan boring,pergi la kat situ eyh..banyak game kat citu,yang susah?yang senang cm buang kacang celah gigi?..semua ada maa..oke..meh tengok hasil kerja yuyue..*TAKLAWAPOWN





hahah..kaler klasik punyer...+_+"






lawa tak?..ahahaha..entah pape jer kale...ketam warna warni -_-"

p/s: adek duk tunggu giliran nak mean pulakkkkk~~

klik2 -->

2 comments:

hira said...

uik. macam zaman budak-budak dah haaa game sekarang. haha. comel

**NH-Nurul Hidayah** said...

tahu tak per..best pulak duk layan.ehehe