Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Logo sudah siap separuh



بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Salam korang semua..baik semua??..puasa cmner??beres?..ehehe..jangan nakal-nakal okeh..pastikan puasa tak ponteng (bagi kaum adam)..kalau perempuan memang ADAT la kan.amboiiii..takkan lar nak jeles kot...ehehe..ok,malas nak tulis panjang-panjang..so yuyue nak bagitau yang beberapa logo blog yang korang req tuh sudah siap..ada lagi 6 logo blog yang belum siap...so jom tengok..simple-simple ajer pown.. :)..

"alaaarr..tak susah pown buat nieyh"

memang tak susah pown..semua orang boleh buat,tapi kalau rase "malas" nak edit and nak yuyue editkan..boleh..req dekat SINI <-- klik!!














maaf kalau ada yang tidak berkenan..yuyue sebenarnya kejar masa...ehehe..tak per..kalau korang nak tambah apa-apa,juz pergi dekat photoshop online...kat SINI ..tak perlu nak download..terus boleh edit..edit saiz : lebar = 220,tinggi = 220..logo yang yuyue buat nieyh ialah logo transparent keyh...LOVE YA!!..

Follow belog nieyh sekali yooww!!
 Photobucket

4 comments:

deqlis said...

wah menarik logo2x nie

nanakimie said...

thanks a lot yuyue:)t nana wat entry yer:)

haiza aryani ilyas said...

terima kasih yuyue tlg wt logo dan inform.. cantik sgt..mekasih ea yuye.. :)

abglan said...

cutenye logo...