Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

yuyue pening,satu header jer yang siap!

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Salam korang..pertama sekali yuyue nak mintak maaf tau..pagi nieyh siap satu header jer,coz kepala nieyh da macam ada batu hempap dari jarak helikopter terbang sampai langit ke tujuh!!...haaa..berdenyut-denyut..pening..11 header yang sudah siap sebelum nieyh korang boleh tengok link kat atas tuh "ANTARA HEADER YANG SUDAH SIAP"..yang lain yuyue mintak maaf..petang nanti yuyue akan cuba siapkan 5 header atau lebih keyh...so maaf sangat2 coz korang kena tunggu lama..banyak lagi nieyh..ehehe..so tunggu tau..yuyue aka siapkan secepat yang mungkin..tengs alot pada yang follow yuyue..yuyue hargai sangat2..yang baru follow kalau sudi nak header buatan tangan yuyue,ada link kat ats tuh "HEADER TRANSPARENT FREE!!"..req kat entry tuh..yuyue wat free untuk korang..tapi 1 header jer lar untuk satu blog yer..hadiah dari yuyue untuk follower2 yuyue..tengs alot!! :)


ups..ada chomot2 cikit lol..adeyh..tapi tak nampak sgt kan??...coe tau..tadi mase edit tak npk pulak comot2 tuh..harap syahmi suke keyh..simple2jer.. :)

6 comments:

Cik Rose Cute said...

Kesian kat yuyue...Tak per buat slow2 tak yah mengelabah tau...hihihi

~syue syada~ said...

baeknye aty yuyu..hehe
rehat2 sma tau,kan da pning..
best kalo reti buat kn.. :)

SyUhAdA said...

smoga cpt sembuh,yuyu..

Nan said...

Rajinnyer syg ea... Pandai swoh abg rehat, dye sendiri x rehat...

Nan said...
This comment has been removed by the author.
Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

wah! rajennye lah buat header tuh..btw, santeks lah.creative awak nih..:)