Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

4 lagi header siap

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Haloo korang...per kabo petang nieh?..yuyue da siapkan 5 lagi header hri nieyh...4 yang nieyh and 1 lagi header kat entry lain..nanti lar yuyue letak sekaligus dalam satu entry..so yang nieyh 4 header untuk petang nieyh..yang lain tuh esok yuyue sambung keyh..sory kalau korang tak berkenan dengan hasil kerja yuyue..tak berapa sihat ari nieyh..coe tau..tak per..lain kli yuyue wat lagi keyh..save dulu yang nieyh...tengs alot coz sudi terima pemberian kecil dari yuyue...tengs!!LOVE YA!!

owh..pastikan korang CENTERKAN header korang lau nak guna header nieyh tau..tak tau cmner cara nak centerkan??nampak tak link kat atas tuh? "ANTARA HEADER YANG SUDAH SIAP"..klik kat citu..ada cara nak centerkan header..yuyue wat tutorial kat citu :)








sorry kalau ada comot2 cikit..coz time edit tuh sumpah tak nmpk jelas comot2 tuh..bila publish baru lar nmpk..tapi cikit jer kan?..ehehe...hope korang suke la~~ :)


9 comments:

Nur Zafirah said...

wahhh rajin sis ni. saya tggu saya pnye. hee :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

nur : ehehehe...nanti sis watkan oke..sis ikot turutan..ehehehe...tunggguuuu tau..hope nur suke..ehehehe

Nadya O'Conner said...

cantik plus comel cam yuyue..:)

Cik Rose Cute said...

Hai! yuyue...Kenapa tak buang gambar background kat header http://hairuliza-anakku.blogspot.com tu.....huhuhu tolonglah buang ya....
yang atas Sis dah ambik tau....Thanks...

**NH-Nurul Hidayah** said...

sis ros : da try buang,tapi header npk tak cantik..sebb tuh tak buang..pic banyak nak letak dalam header tuh...da try buat tadi..tapi seyes tak cntik :)

Cik Rose Cute said...

Okey Thanks....yuyue...kalau gitu buang jer photo si baby tu...ya...

**NH-Nurul Hidayah** said...

oke..esok siap!!..ehehehehe :)

Nur Zafirah said...

takpe saya tggu :) hee

Nida said...

Salam Yuyue..

Sangat-sangat cantik.. thanks dear.. moga Allah membalas budi baik Yuyue..