Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

kau dah datang,dia takkan pergi!!

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Mownink yunk....sihat semua??kalau sihat angkat ibu jari kaki sambil hidu and ckp "uiiii..waannggiiii~~"..hahahha...:p...pagi-pagi buta yuyue tersa nak on9..buka2 jer...naaaahhh!!dia dah kembali!!..i like!!..tapiiiiii...
follow box da kembali selepas merajok beberapa hari..tapi follow ikon yang menemani yuyue dalam 2 hari sepanjang follow box hilang, akan tetap menemani yuyue...mane boleh senang-senang buang bila yang lama dah kembali pulang..ngehehehe....mane lar tau kan,tetiba dye buat hilang lagi..sensitif sgt..silap cikit dye terus hilang,berhari-hari pulak tuh..datang-datang jer berwajah baru..haaa.kalau dulu "FOLLOW"..sekarang "JOIN THIS SITE"..kire oke lar tuh..so "WELCOME HOME!!"

7 comments:

siti kektus said...

dah penat merajuk, dia balik lah. hehe ;)

**NH-Nurul Hidayah** said...

siti : tuh lar..lame plak tuh..tak tau pe salah yuyue..grrr :)

Aki said...

die saje nak gurau ngan Yuyue tu.. ^_^.v.. Hahaha..

**NH-Nurul Hidayah** said...

aki : gurau2 manja..huk3 :p

ir yien 9897 said...

hehehe
manja2 lak ngn kotak follower..
best nyer kalau saya yang jadi kotak follower, ramai amik perhatian kat saya..hahaha

ada 2 button follower ker??

**NH-Nurul Hidayah** said...

a'ah..tapi same jer yunk..takot nanti kalau yang satu tuh hilang,ada lagi satu..tapi dye same jer..ehehe

Nan said...

Wah2...dua button follower skali ea.. mengamuk ke?? letak la sepuluh button kat blog abg.. :P