Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

nak header transparent?UPDATE!!

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

-TUTUP!!-
Yuyue tutup dulu buat sementara..agak bz sekarang...sorry tau..nanti ade mase terluang yuyue BUKA balik oke :)

Halooo yunk-yunk sume...kalau yuyue nak watkan korang header transparent free nak tak??..yuyue bukan buat contest..malas nak buat contest,malas nak pilih pemenang..yuyue akan watkan header transparent free untuk orang yang MAHU sahaja..sape yang tinggalkan link korang kat cinie,yuyue akan watkan..tapi korang kena lar wat entry cikit :

1-Tulis entry sal header nieyh..bukan per,yuyue nak korang letak PIC and tuliskan ayat ape yang korang nak yuyue tulis lam header korang tuh..nanti senang cikit kerja yuyue kan..sambil-sambil tuh boleh yuyue BW ke belog korang sekali..oke :)

2-Kalau boleh follow yuyue..coz yuyue buat header free nieyh pown untuk follower yuyue jer..nak hargai dyeorang yang susah payah duk klik button follow tuh..alaaa...kasi adil lar kan..

TIADA PEMENANG AKAN DIPILIH..semua akan dapat header free..setiap seorang dapat satu header transparent free..yuyue pown sebenarnya tak nak buang masa yuyue dengan duk ilek jer..sekurang2 nya yuyue ada jugak benda nak buat kan..

Berapa hari boleh siap??..kalau korang cepat join,cepat lar siap..ehehe..tapi kita tengok lar cmner..kalu ramai yang join,contoh 10 orang larkan..5 header sehari..takder lar kelam kabut sangat kan..yuyue nak buat contest..tapi rasanya tak adil je kan..semua yang join contest tuh nak menang,penat2 buat entry last2 tak menang..so yuyue rasa adil kalau yuyue buatkan untuk semua follower yuyue..tapi yang JOIN ajer lar yer..

Tinggalkan url entry korang kat komen entry yuyue keyh..yang JOIN sahaja yuyue akan watkan header..yerlar,kalau yang tak join tuh maknanya dyeorang tak sudi lar terima header transparent buatan yuyue kan...eehehhe..so sape nak header free..cepat wat entry..tulis apa yang korang nak yuyue tulis dalam header korang tuh,and pic sekali kalau korang nak..kalau nak yang simple jer pown tak per..oke2..jom2..

TIADA TARIKH TUTUPheeee:)

TENGS PADA YANG FOLLOW YUYUE..yuyue hargai sangat2!!

71 comments:

Annis Wina said...

nak :P

http://annisisshazwina.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent-d.html

fareiyka said...

nak jugak. . :p

http://eiykachubby.blogspot.com/2011/07/eiyka-nak-header-transparent.html

~lieya~ said...

CL nak!!!hee~

http://storymorryinlife.blogspot.com/2011/07/cl-nak-header-transparent-dari-yuyue.html

SyUhAdA said...

nak2~!!

nnti syu wat n3 ye..hihi~

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER said...

nak,.!


http://bingkisancintaku.blogspot.com/2011/07/baekknye-dia.html

ainie yusof said...

ainie nak jugak!

http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/07/header-transparent-satu.html

Ain_ Suke Senyum said...

salam ain nak jugakk .

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

ena meina said...

ena pon..wee: )

http://meina-dots.blogspot.com/2011/07/header-transparent-freeyeah.html

Afiqa Dayana said...

nak ! cik takde header sebenarnya .
kasihani lah cik . hihi :D

http://afiqadayana.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent-yuyue.html

Amanina Azizan said...

http://amanithecraziest.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

Hehe nk jugakk

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

cikAida said...

hehehe..
ayda nk jugakkkk!!

http://livelaughloveofaida.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-transparent-by-yuyue.html

♥ SyaHmi ♥ said...

http://syahmisygsyazwany.blogspot.com/2011/07/header-transparent-daripada-yuyue.html

Thank yOu ye

PuteRi ElYaNa.... said...

http://chentatulip.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

nk jugak xp x follow lagi...button follower tak ade

Nida said...

Salam Yuyue..

Kak Nida nak juga.... lama dah teringin nak tukar header baru.. thanks in advance ye Yuyue...

http://nisajijah.blogspot.com/2011/07/yuyue-gambiranya-rasa-hati-andai.html

akak dah lama follow, id: Nida

tq:)

Cik Rose Cute said...
This comment has been removed by the author.
Cik Rose Cute said...

join..

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent-d.html

Cik Rose Cute said...

Sis join dua blog...sebab nak header cantik hasil tangan yuyue....hihihi boleh..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent-d.html

deqlis said...

yuyu nak jugak!!..leh ke wat kan tuk sis?? nanti sis wat entry.... sempat lagik tak nie?

cekodok said...

nak....

http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

eisha razali said...

adek nak adek nak :P

http://eisharazali.blogspot.com/2011/07/header-transparent-free.html

eisha razali said...

adek nak adek nak :P

http://eisharazali.blogspot.com/2011/07/header-transparent-free.html

mizz_pua said...

sempat lagi ke nk header free..??

tp..mncube je..huhu
http://mizzpua.blogspot.com/

siti kektus said...

terlepas dah. sobs.

Yana Dluvers said...

sempat lagi ker nihh ?
kalau tak sempat takpe lah ...
huuh .. :/
http://d-luvers.blogspot.com/2011/07/yana-nak-header-transparent.html

*tq if dapat

ajumohit said...

nak jgak

http://ajumohit.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

haiza aryani ilyas said...

nak header jgak.. :)

http://haizaryanilyas.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

mekasih ea.. :)

noor afifah said...

alaaaa.nk jugak :)

http://noorafifah.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

:)))

noor afifah said...

alaaaa.nk jugak :)

http://noorafifah.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

:)))

Su[E]yDA said...

nak!

http://kisahsikera.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent-nak2.html

IBU AQIL said...

nak header gak ni blog akak http://nazrieda-anakku.blogspot.com/

Nur Atiqah said...

ieqah nak .

http://ieqahsweet.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

Nur Zafirah said...

hai yuyue. kalau tak keberatan fyra nak juga macam ni sbb dah bnyk kali buat tak jd.

http://kittykucingaku.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-transparent-free-from.html

request: buat lah tuto. nanti tak dah menyusahkan yuyue. hee :) THANKYOUUSHOOMUCH

Cik Bell said...

Cik yuyue ;)
Nak header jugak !!

http://mizzchokie.blogspot.com/2011/07/free-header-transparent.html

Terima kasih cik yuyue~

IBU AQIL said...

nak jugak...

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html#comments

IBU AQIL said...

nak jugak
http://ibu-aqil.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

Aki said...

Aki nak tengok hasil kerja YuYue.. ^_^.v.. Kalau sudi,Kak Yuyue buatlah satu entri khas pasal design2 header yang Kak Yuyue buat.. N jangan Lupa inform Aki kalau dah buat ea.. Aki nak tengok macamana orang pakar buat,nak blaja.. ^_^.v.. Hehehe..

Ain_ Suke Senyum said...

yuyue ni taw hehe .tq .

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent_11.html

nurasilah khamar ludin said...

nk jgak.ni link nyer
http//www.nurasilah92.blogspot.com/2011/07/saya-nak-header-transparent-free-from.html
thannxx ea yuyue..
x saba nk tggu header baru ni.....

bt la tutorial supaye x nyusahkn yuyue

rozzanies said...

saya nak ^^

http://rozzaniesanis.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent-dari-yuyue.html

thank yuyue :]

norsharmila said...

nk jgk tp tgh busy skrg..nti da free ckit, baru ley wt entry :) yuyue tgu..hihi

miss aiai said...

nak jugak boleh tak??

http://iniceritakulha.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent-free-dari-sis.html

-------ieja------- said...

ija nak^_*


http://worldofieja.blogspot.com/2011/07/ija-nak-header-transparent-dari-yuyue.html

miss eiyma said...

cik eiyma nak juga..:)
http://kertascontengeiyma.blogspot.com/2011/07/cl-nak-header-transparent-dari-yuyue.html

Achik SYIDA said...

syida nak juga bolehkan ^^

http://matapanda.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent-dari-yuyue.html

thank yuyue :]

::CIK LYNN:: said...

cik lynn pun nk gak header comel2 dr yuyue...

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/07/nak-header-dr-cik-yuyue.html

Abdul Jabar said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

ni entry k .

http://jabarain.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

thanz

Nur Zulaikha said...

saya nak header jugak....
kalau ade mase lapang boleh buat tutorial utk header ni??

http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/07/free-header-transparent.html

Nur Zulaikha said...

saya nak header jugak....
kalau ade mase lapang boleh buat tutorial utk header ni??

http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/07/free-header-transparent.html

farahroslan said...

na jugakkk


http://nirosfar.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent-pleaseee.html

the name is Nisha said...

yuyue ! nisha nak jugak :DD


http://nishahusni.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent-yuyue-boleh-d.html

thanks yuyue :)

farah hanim said...

mahu2 :)

http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent-dr-yuyue.html

AtiQah said...

nak juga

http://forbiddentqa.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

Ain Shakirah said...

sy dh folo... n nak jugak lah header tuh... tq..




http://pariparisakira.blogspot.com/2011/07/kerana-tangan-tidak-berseni-dan-buta-it.html

Still alive said...

teruja sgt bc entry ni!!
nk header free jugop..
http://zuraidahismail89.blogspot.com/2011/07/huhucik-yuyue-wat-header-transparent.html

Roti Telur said...

Nak jugak!! ;p

http://blogsaya-asyraf.blogspot.com/2011/07/aku-nak-jugak-header-free.html

:D alynn'johan said...

SAYANG yuyue (:
Nakk jugakk boley ?

http://ayinzpunyablog.blogspot.com

paezand said...

nanak jgk !
pleasepleaseplease !
paezpunye.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

Nik Nur Adilah said...

Hee :D Nak jugak Nak jugak ! :DD
http://bethebestdila.blogspot.com/2011/07/header-transparent-d.html

chenta anyss said...

nak jugak boleh x sis ~http://anissceritera.blogspot.com/

S@hB@Nu-BaNuu said...

saya pun nak jugak ye....

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

mekasih yuyue..

farahroslan said...

http://nirosfar.blogspot.com/2011/07/yuyue-nak-header-transparent.html

ngeee. thx :)

Still alive said...

http://zuraidahismail89.blogspot.com/2011/07/huhucik-yuyue-wat-header-transparent.html

tq:-)

Citra NaniZam said...

yuyue...

akak nk jugak header tu.. nak buat sendiri x pandai..

http://citrananizam.blogspot.com/2011/07/yuyue-buatkan-header-transparent-please.html

tq..

ladydiana said...

http://er-lz.blogspot.com

nak juga..hehee..(^.^)

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

cik yuyue =) nak jugak eh...

http://roxettepinky.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparentupdate.html

CIK MAY said...

dear .nak jugak..tp mcm tak sempat la skrg ni nak cari gbr tok letak kat header...nnt yer...ai letak link pas sume da complete...tak tarikh tutup kan..hehe

Cahaya Hidupku said...

yuyue, nak jugak ..hehe

http://lurvevanilla4eva.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

thanks ! :)

chenta anyss said...
This comment has been removed by a blog administrator.
aiRiZ LiDya said...

nak jgak..:)

http://airiz-lidya.blogspot.com/2011/07/ak-nak-header-transparent.html