Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Button follow hilang lagi!!

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Haiiiyyyyaaaaa....yuyue memang sakit hati BAB IKON FOLLOW nieyh..dalam satu hari ada lar 5/6 kali dye wat hal..tetiba tak muncul..ada reader tinggalkan jejak..tanya mana tempat nak follow..kenapa takder?...sebenarnya ada syg..tapi dye buat hal jer..try bukak tenet guna mozilla firefox..kalau tak boleh jugak memang nak kena simbah asid lar follow box tuh!!!..gggrrrrrrr

sape-sape yang nak join HEADER FREE..sila klik SINI ,ini bukan CONTEST,tiada pemenang,semua yang join yuyue akan bagi header free..setiap sorang satu header..oke? :)

12 comments:

ainie yusof said...

saya la reader yg tgglkan jejak 2...padahal dh follow, tp lupa plak..haha

POP said...

a'ah..kenapa erk yuyue...POP ingatkan POP sorang ja kena..huhu..kotak follower POP pun asyik hilang je hari ini..nak tengok sapa yang dah follow pun susah..huhuhu..

Nash said...

tak pasal-pasal rugi follower kan.. sama la kita.. tgk ni:
http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/07/blogspot-kejam-mana-follower-box-aku.html

SyUhAdA said...

sme la..
hlg ke mne ntah..

Budak Chomot said...

Tau takpe! Tension pulak dengan button follow tuuu -.-

**NH-Nurul Hidayah** said...

aini ; ehehehe..tak pe yunk :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

pop : kotak follow tuh da giler agaknye..geram betol!!

**NH-Nurul Hidayah** said...

nash : senasib ler kite yer -.-"

**NH-Nurul Hidayah** said...

shuada : da tak tau nak wat cmner...adeyh..sakit hati ade r :(

**NH-Nurul Hidayah** said...

chomot : geram kan??..kejap ade,kejap xder...haiisshh

suesue said...

kotak followers pegi honeymoon kot...dah 2 hari hilang kt blog sy..huhu T_T

IBU AQIL said...

nak jug
http://ibu-aqil.blogspot.com/ak