Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Ye!!!..saya pown nak femes macam diaorang

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Femes macam siapa??

Artis (PENYANYI)
Artis (PELAKON)

tak2...nak femes tapi tak nak femes macam PELAKON Atau PENYANYI..tapi femes sebagai blogger..alaaa..macam ABANG BEN,YUYU ZULAIKHA,ANIS ZALIKHA,FATIN LYANA and yang seangkatan dengannya <--- entah betul ke tak eja nama dyeorang..kalau salah sila betulkan..

Tak kisah kalau korang ckp yuyue nieyh mengada-ngada..salah ker terfikir nak femes?..tak kot kan..dari kita nak JATUHKAN dyeorang coz jeles,elok kite ikot jejak dyeorang...tapi macammana??susah ker??..entah..yang tuh jawapan dye satu jer..USAHA..kejayaan itu bukan datang bergolek...nak FEMES jugak!!..nak jugak!!!..ishk..over pulak...hik3..

alaaa...yuyue saje jer tuh..tapi memang syok kan tengok orang lain berjaya dalam dunia belog nieyh..tengok..tak perlu jadi ARTIS untuk femes..jadi BLOGGER pown leyh femes gak...lagi ramai "pengikot"..ea??tol tak??orang kenal kita dengan cara penulisan..so kadang-kadang kita kena kontrol cara penyampaian..jangan sampai nanti ada kes ke MAHKAMAH..uik..mintak simpang jauh-jauh lar...bukan BUNUH,ROGOL jer masuk mahkamah,MENFITNAH pown same..so jaga-jaga cara tulisan/penyampaian..jangan sampai nanti kita MENYESAL TAK SUDAH...<-- lari topik sudaa

dah..dah..nak femes!!!..korang tak nak??eleeee...tipu lar kalau korang tak nak..yuyue memang muke tak tahu malu..tapi bile lar boleh femes macam abang beng!!!...myb lagi 10 tahun kot..ngahahaha..alaa..berblog secara SIHAT lebih baik..jangan nak FEMES sangat larrr<--padahal dalam hati meraung nakFEMES..:(

3 comments:

anna fb said...

alaaa...kau pown da cukup femes bagi family aku..:)

EZAN IDMA said...

feymes di hati kawn2 da cukup :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

ezan: ehehe...tengs komen dear :)