Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Nak delete/block member dari kotak "follow"?

Assalamualaikum

TOPIK :Nak delete/block member dari kotak "follow"?
DATE :04 / 07 / 2011
NOTA KAKI :kalau boleh,elakkan okeyh...hik3...cian dyeorang :)


1-Klik dashboard
2-Klik "1611 FOLLOWERS"<--contoh!!..ingt..kat DASHBOARD tau..bukan time view tuh 

3-Cari dan klik pada pic follower mana yang korang rasa nak BLOCK dari blog korang eyh :) 
4-klik pada ---> Block this user ---> BLOCK!!

kalau korang rasa kasihan lar pulak kan..juz klik unblock jer...tak susah..ehehe,

salunya belajar "CAMNER NAK UNFOLLOW ORANG"..orang still dapat kesan kita kan?juz dyeorang tak tahu yamg kita da unfollow dye..so sekarang yuyue ajar cmner kita nak DELETE & BLOCK terus blogger tuh dari blog kite..dye pown da tak leh nak view blog kite agy daa..dah lar kite unfollow,kite block pulak tuh..memang tak suke bebenor lar tuh yer..ehehe..jahat tak??..ngeh2...

5 comments:

kotak bulat said...

kejam2...tak smpai ati la nk wat.. :P

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehehe..kalau terlampau nak marah..leyh r guna cara nieyh :)

cik aisha said...

sampai hati kalau buat macam tu....eceh tetiba ye...haha

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehe..entry khs untuk orang yg kejam!!..ehehe

Nash said...

seyez jahat! haha.. tp sekarang ni follower ciput, nak remove2 dan block2 pun syg,hehe.
Click2: Look alike yang kejam. Jangan ketawa sebelum korang tgk sampai habis. haha..
http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/07/lol-look-alike-yang-kejam.html