Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

alahai follower box..hilang ajer

Assalamualaikum

TOPIK :alahai follower box..hilang ajer
DATE :04 / 07 / 2011
NOTA KAKI :nak buat "ikon" follow,datang pulak cik LAS "malas"


Bukak jer blog,widget kat tepi tuh mesti jer ada yang KURANG..makkk aiiii..tak nak kuor ker??<--dalam hati.....FOLLOWER BOX!!!...mane menghilang..korang nampak tak??atau yuyue jer yg der masalah??...bila bukak dashbord oke pulak bertambah follower yuyue <-- alhamdulillah..tengs sape yg sudi follow tau :)...tuh maknanya korang nampak lar kan2??...lau tak cmner korang nak godek2/klik butang follower tuh kan??

(errr..banyak pulak soklan nieyh haa)

yuyue nak lar jugak buat follower button..tapi bila cik LAS datang...habis!!!!!!..lapy pown yuyue tutup..hahaha..makk aii..malas tol anak dara nieyh yer..hik3..sekali sekala jer pown cik LAS tuh datang..ada sesiapa yang sudi buatkan follower button untuk yuyue tak??? <--pemalas!!!..macam lar ada yang nak tolong watkan..errr..haaa..mintak ngn org tershaayyuunnkkk lar tolong watkan..ngeh3..boleyh?? :P

 p/s : lau tak dapat follow,gtau au...cian dye..ehehe...love u olz ya!!!..muaaahhhxxx :x

2 comments:

s.y.a.r.q said...

OK je tu leh nmpk :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehe..yuyue pown baru nmpk haa..ades :)