Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Lagi 3 header siap vs fever

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Halolaaa...oleh kerana kepala yuyue sakit sangat-sangat hari nieyh..badan makin panas...yuyue boleh siapkan 3 header jer..sorry sangat-sangat tau..and yuyue nak bgtau korang nieyh..hari JUMAAT and SABTU yuyue tak edit header tau..coz kat terengganu CUTI..yuyue habiskan masa dengan keluarga jer..and berkemungkinan besar adik yuyue akan ambil alih lapy nieyh ha dengan aktiviti tak berapa sehat..iaitu main GAME!!!..so memang susah yuyue nak rebut lapy dengan dyeorang time tuh..harap korang bersabar okeyh..jangan isau..HARI AHAD nieyh yuyue akan cuba siapkan seberapa banyak header yang boleh siap okeyh..header2 korang akan siap dalam bulan nieyh jugak kalau tiada halangan..insyaALLAH..so..jom tgok 2 lagi header yang da siap..






http://kisahsikera.blogspot.com/
alaaaa..header nieyh cm comot cikit..coe..tak perasan..rasa cm da crop sume da..coe..nanti lar ahad nieyh yuyue tengok2 balik keyh :)

Header-header sebelum nieyh kalau korang nak check...klik SINI hope tuan header di atas suke keyh..yang lain tuh sabar tau..HARI AHAD nieyh yuyue sambung edit lagi...petang nieyh myb yuyue tak edit kot..mata yuyue tak larat nak fokus kat edobe agy..ehehehe..kepala yuyue pening..kalau tak demam nieyh,da lama header korang siap..ehehehehe..LOVE YA!!..

5 comments:

noor afifah said...

ololow.yuyue demam eh.banyakkan rehat k. demi nak penuh kan permintaan follower sampai demam2 yuyue eh.hehe

btw, thanks sooooo much for the header.it is sooop nice :)

kinn said...

have a rest n get well soon! ;)

Su[E]yDA said...

okeh da dapat :) makaseh.

klu tak sihatjgn paksa diri.

rehat la smpi sembuh ok

Nash said...

kesian yuyue.. wish u get well soon..

TIPS PENJAGAAN MUKA PALING LOL!
http://blogserius.blogspot.com/2010/08/serius-khidmat-pesanan-masyarakat.html

haiza aryani ilyas said...

terima kasih yuye..

sangat comel! saya suka.. :)

jangan lupa jaga diri & ksihatan.. banyak2 berehat taw..

mekasih sekali lagi.. :)