Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

yuyue mintak maaf

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Yuyue rasa tak sedap hati lar..yuyue buka blog yang guna header yuyue watkan..tapi seyes yuyue tak puas hati..alahaaaii..mase edit npk cm oke..tpi bila korang da n"paku" wat header korang...adeyhhh..yuyue sendiri rasa ----> -_-"....maaf sangat-sangat tau...mesti korang ckp

"alaaa..header free memang cmnieyh.."

dari tadi yuyue duk terfikirkan hal nieyh..yuyue jadi tak sedap hati..ada yang oke yuyue tgok..ada yang tak oke header tuh...yuyue betul-betul tak sengaja tau..yuyue mintak maaf...;(..ada yang jadi kecik jer header tuh ea?..jangan terus klik kanan mouse and save..klik dulu header tuh biar besr,baru save tau...ada yang comot2 cikit...yuyue mintak maaf...tak per..nanti tahun depan yuyue buat lagi keyh..memang tiap tahun yuyue niat akan wat header free untuk follower yuyue..

korang tak marah yuyue kan?

korang tak benci yuyue kan?

korang still nak kawan ngn yuyue kan?

yuyue tol2 mintak maaf...:)

3 comments:

Achik SYIDA said...

tak pa yuyue ikhlas nak buatkan pun dah berterima kasih dah ^^

ena meina said...

its ok yuyue
dh ok n cumel dah 2uh..:)

fareiyka said...

header y yuyue wat da scukop rase dah. . cume tgh crik background yg sesuai je dlu. . hehe. . jgan maree hee. . ^_^