Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

korang suka blog walking?

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Assalamualaikum...korang pe kabor.hope sayang-sayang yuyue sihat semua keyh...korang suka blog walking tak?..korang suke godek-godek blog orang lain tak?landing sampai bengkak mata??..ehehhe..so kalau korang suke blog walking di pagi hari,atau petang hari mahupun dimalam hari...apa kata korng klik SINI..kat citu banyak link/blog yang akan korang dapat singgah dalam satu masa..yuyue ada sediakan link list untuk korang senang nak blog walking sambil sumbat 3 ketul cengkodok cicah sos bilis sekaligus tanpa segan!!..so ape lagi...benda dah ada..juz klik and usha dyeorang..support sesama blogger okeyh!!!...korang support sesama sendiri,siapa yang untung???..KORANG jugak yang  untung kan?dapat kenal member baru,dapat cari PAKWE/MAKWE baru..naaahhhh..gerenti korang kena pelangkong kepala dengan kerusi besi dari jarak dekat,kalau korang menggatal okeyh...jangan CURANG!!!...hahaha.. <-- entry kelaut sudaaa...

So ape lagi..jom terjah mereka!!..kasi hot dyeorang punyer belog..ader berani?? :p

P/S : Link list untuk blogger umur bawah 23 tahun ada kat belog yuyue..paling bawah belah kiri!!..blog walking kat sana jugak okeyh..sweet2 jer dyeorang...hik3 :)

6 comments:

ir yien 9897 said...

wah..baik nyer yuyue mempromosi link2 orang..tapi macam ner leh ada dlm senarai tue yerk link2 tersebut..

saya..saya... nak juga..hehehe

fa said...

thx utk list2 tu.. senang fa nk blogwalking.. ^^

**NH-Nurul Hidayah** said...

ir : ehehehe..nanti yuyue masukkan oke :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

fa : ehehe..bisa diatur cumeelll :)

aimie amalina said...

beerblogrunning bile ase ajen dan tgn ni gatal jek nak naip..hihi

**NH-Nurul Hidayah** said...

aimi : ehehhee..wiwiiitt :)