Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Hizami, Nak Header Satu!

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

 
Kena buat surat chenta ea awak??..ehehehe...
 
'Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab yuyue NAK LA!SEBAB TUH YUYUE JOIN!!..ngeeee...ehehe..yuyue nak..boleh?..ganas betul cara yuyue mintak ea??..gerenti hizami namo kaci :(..alaaa..adat lar kan?..kalau ada rezeki yuyue,ada lar,kalau takder,takder lar..tapi tak salah yuyue mencuba <--- ayat tak boleh blah...padahal hancur tumit kaki duk hentak2 kat lantai meraung "nak jugak!!nak jugak!!nak jugak!!"... yuyue nak jugak merasa header yang "di hadiahkan" pada yuyue..pakai yang sendiri punyer mcm da bosan jerrrr..hik2...ape-ape pown,yuyue tak kesah,jnji yuyue mencuba...and gudluck juge pada member2 yang laen,chaiyok2!!!...yuyue pown ade wat header free tau..khas untuk follower2 yuyue..so kalau MIE (hizamie) nak,juz req jerp keyh kat "HEADER FREE"..antara header yang dah sia kat "HEADER SIAP" <--- owh..ini bukan rahsuah yer...no!!no!!..tak dapat pown tak per..janji kawan2 yuyue dapat..juz nk promote je kat cinie...heeee :)
 
yuyue tag budak busuk nie :
 
 

8 comments:

..hizamirahim.. said...

thanks yuyue.
haha.
dah macam kl gangster punye surat.
:P

**NH-Nurul Hidayah** said...

weerrkkk...ehehe..takot tak??takot tak?? :p

Kawaii_Lan said...
This comment has been removed by the author.
Nan said...

Jangan ganaih sgt syg.. Takott je anak org.. Mish you~ td salah gne profile~ hehe..

Nan said...

Lupe plak, t abg join gak~

**NH-Nurul Hidayah** said...

syg : ehehehe..patot lar..mesti guna profile cyg kan?..ngeeeeee..eehhee..love u!

Mra Mastura said...

gudluck! suke butterfly pelangi!

belogkayangan said...

semoga anda terpilih :)