Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

kenapa anda buat blog

-Yuyue buat blog pada mulanya hanyalah untuk suka-suka...hanya tempat untuk yuyue lepaskan 3 RASA..MARAH,HAPPY dan SEDEYH..ehehe..kiranya da macam diari daaa...sebenarnya kalau nak diikotkan,yuyue da creat banyak blog,dalam 4 blog termasuk yang nieyh..tapi tu larh..bila NIAT untuk suka2,delete pown IKUT SUKA...tapi yang nieyh yuyue akan kekalkan sampai bila-bila..coz yuyue dah mula rasa happy berblog..kalau sehari tak update blog,almakaaiiiiii..rasa tak lengkap....

and kalau korang nak tahu jugak..URL yuyue yang CO.CC tuh da kena BLOCK!!!..pedih hulu hati nieyh!!..nieyh pown baru jer tukar ke blogspot balik..bilangan follower tak jejas,tapi PEMBACA yang hilang!!!..grrrrrr..mana tak hilngnya,url da kena block..nak tak nak yuyue kena BW and bgtau sorang-sorang pasal url baru nieyh...penat jangan nak ckp lar kan..tapi CHAIYOK3!!!..

Yuyue ada buat HEADER TRANSPARENT free tau..kalau korang nak REQ..tengok link kat atas tuh "HEADER FREE"..and kalau nak tgok header yang da yuyue siapkan..klik kat "HEADER SIAP"..okey..tak siap semua agy..OTW :)


 , sapa idola bloggger anda

Siapa idola blogger yuyue??..ofcoz BEN ASHAARI..abang beng!!!...ehehehe...dye sgt2 cool coz salu jer nak tolong blogger hingusan mcm yuyue nieyh..kan beben kn?..hehehehe..beben the best!!!

 , minat

Minat??minat tang mana tuh??..kalau suka ofcoz lar HOKI..kalau untuk duk umah,bertenggek tak buat ape2..ofcoz ler berblog!!!..yang nieyh tak boleh nak ckp "TAK"..coz memang minat..walaupown kadang-kadang entry yuyue nieyh sangat2 lar memboringkan!!!!..ngehehehe:)

owh..tuh jer kot..tak tau nak tulis ape agy...kalau korang rase nak FOLLOW..tuh button follow ade kat atas tuh..namo segan2 klik tau!! :)

7 comments:

ezumie esbarisma said...

hye2 ezumie dtg singgah and follow ^_^ jom join contest ezumie lau sudi

http://ezumie.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-sesuatu.html

yuyue (nh-nurul hidayah) said...

tengs sudi follow yuyue..contest??..t yuyue terjah :)

Nash said...

BEN ASHAARI, AKU PILIH BLOG INI.
http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

AMMAR YASIR said...

skodeng sini jap

**NH-Nurul Hidayah** said...

nash : uwaaa..tengs sgt2..ade jugak yg suke blog nieyh :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

ammar : ehehe..skodeng jer?? :p

wanie wonek said...

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com