Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Bila bos suruh buka tudung

Assalamualaikum

TOPIK :Bila bos suruh buka tudung
DATE :06 / 07 / 2011
NOTA KAKI :Urmmm...tak reti nak ckp



"Saya nak tengok sangat camner muka awak kalau awak tak pakai tudung..bukak lar tudung"

Bila bos cakap cmtuh..dup..dap..hati nieyh..aiyoooo!!..ape suda jadi bos??..suke suki jer...

"Mane boleh bos..tak boleh..DOSA!!"

Er..apa yang korang akan ckp kat bos korang bila bos korang mintak korang BUKA TUDUNG..time pejabat pulak tuh...tak patu2...yuyue bgtau BF yuyue..wahhh!!!..marah giler kot dye kat bos yuyue tuh..memang tak patot lar kan mintak yuyue tunjuk rambut kat dye..dye sape??suami yuyue??TAK!!!!..so tak der sebab yuyue nak tayang rambut kat dye...

MARAH??..ofcoz ler..sape tak marah..orang yang bertudung mcm yuyue bila disuruh tayang rambut dekat seseorang yang kita tak kenal / lelaki memang ler hangin!!!..yeee...memang dulu yuyue salu tayang rambut..tapi yuyue da lama berubah..sebelum kenal bos yuyue agy..so bila dye suh buka tudung tuh,nak jer berhenti terus kerja kat citu..sabooorrr jer lar

20 comments:

cik aisha said...

apa pnya permintaan la bos yuyue ni...permintaan yg sah2 xblh ditunaikan...ignored kan aje dia yuyue...

Shafiq said...

permintaan yang tak perlu dipenuhi. Tindakan yang bijak. :-)

FaTinFiRDaUs said...

ee.. xyah layan la kalau cmtu.. ~_~

Nan said...

Lapor je polis!!! Gangguan!! Gangguan!!!

Nash said...

sexual harassment, paedophile! jahat2.

fieda said...

giler hape boss tu...

Awan Biru said...

Ish, apa kejadahnya boss sis tu. Mungkin dia berfikir yang dia boss dia boleh menyuruh staffnya apa saja. Tu boss yang bagus untuk dipulaukan.

abazilah said...

sabar je la as long boss yuyue tak sentuh yuyue . maybe kepala dia tercabut wayar sikit kot masa suruh bukak tudung tu , haha .

Munna said...

bos tu islam ke tdk?

Kalau islam ckp bos nk mkn kasut sy ke ape?

Kalau bkn islam, bos sy tak boleh buat mcm tu, ni tuntutan agama sy.kena ttp xleh bukak2 wpun suka2...

shafiqabdshukor said...

report2..
sexual harassment ni...

**NH-Nurul Hidayah** said...

aisha : da abaikan..tolak dengan baik..tapi berkali2 mintak tuh..hurmmm

**NH-Nurul Hidayah** said...

syafiq : tapi yuyue jadi tak selesa :(

**NH-Nurul Hidayah** said...

fatin : yuyue tak layan pown..tolak dengan cara baik :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

nan : ehehehe...tgok la nanti kalau dye lebih2..cyg akan report :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

Nash : firs time yuyue jupe bos cmniey...aiyaaa

**NH-Nurul Hidayah** said...

fieda : nak wat cmner yunk..tolak jer lar..mane boleh!!!

**NH-Nurul Hidayah** said...

awan biru : walaupown dye bos..dye kan islam..tahu mane batas2nya..hurmm...entah ler..manusia kan...sabor jer lar

**NH-Nurul Hidayah** said...

abazilah : kalau tercabut leyh yuyue betulkan/sambungkan..tapi takot terus terbakar..tuh yang parah tuh..

**NH-Nurul Hidayah** said...

munna : dye islam..dye tuh memang tahu semua tentang islam pown..pernah bagi ceramah kot..tapi manusia kan..biase lar..allah nak uji

**NH-Nurul Hidayah** said...

shafiq : nanti dulu..kalau dye lebih2 lagi baru wat report..heee :)