Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Blog simple..saya tak suka

Assalamualaikum

TOPIK :Blog simple..saya tak suka
DATE :06 / 07 / 2011
NOTA KAKI :errr..baca sampai habis



Blog simple??...widget pown kurang?..yeah!!!!..itu ler antara ciri-ciri blog yang akan yuyue landing berjam2..KENAPA??..kerana blog tuh RINGAN..ENTRY menarik..tak salah rasenya nak landing lama2...tapi kalau blog RINGAN,tapi entry KURANG MENARIK pown yuyue tak leyh landing lama2 gak kan..takot nanti borink..so kena biar PADAN lar yer..biar simple janji MENARIK..entry berkesan..msg yang nak disampaikan KENA pada jiwa...ceewwwaaahhh!!!..hahaaha..

"Blog simple..saya tak suka"

ecehh..sape yang ckp cmnieyh memang jenis yang LUPA DIRI..alaa..mule2 korang creat blog,takkan terus KEBABBOOMM blog korang kan??..mesti tunggang langgang kan??..layout pown ke laut..header???..entah pape..kadang2 takder..so jangan nak mengutuk blog orang lain...

Blog yang cantik kebiasaannya LOADING dia sangat2 lar lambat..WHY??..widget merata-rata,terlalu sarat dengan widget..kadang2 fungsi widget tuh same tapi tetap jugak nak letak..memang nampak CANTIK..cantik dimata kita tak semestinya cantik dimata orang kan??..so kalau ada komen2 yang membina/komen mengenai loading ker,sila ambil serius..tuh pown kalau korang nak reader salu bukak blog korang...kalau rase nak blog tuh hak MATI korang,tak per..tak kisah..ini sekadar nasihat... :)

ramai orang tanya :

"kau tak nak buat background lain ker??aku tgok orang lain lawa2..kau simple jer"

errr..kalau nak tahu,yuyue nieyh dulu suka sgt tukar2 template..naik gila kejap..hahahaha..selang sehari tukar template and header..tapi sebb da PENAT kot..sebab tuh kekalkan yang niey jer..ehehe...tak per lar..rasenya cmnie jer kot...tak payah nak tukar2 lagi..nyesal jer tukar2..t widget hilang,kne wat balik..adeyh..penat kot..ehehe..so biarkan jer lar yer...lagi pown da salu kena dulu orang ckp

"weyh..blog kau giler lambat loading doe..ubah2"

so,yuyue rasa apa yang dye ckp betul..so yuyue tukar..terima pandangan orang,TAK SALAH!!..

simple tak per..jangan terlampau cntik sampai orang naik serabut bukak blog kita,simple itu lebih baik..kan2??..sape setuju sila icap jari kaki sekarang..ngguahahahaahhahaha :p


12 comments:

Nora Shahaira said...

serba salh...org tu dtg...tp akak xbleh2 loading dia punya blog juga...

senyumSOYA said...

simple~ heheh...stuju..tapi kalau berat entri best layan~ heheh

**NH-Nurul Hidayah** said...

kak nora : haaa..tahu tak per..nak follow balik da susah...hurmm

**NH-Nurul Hidayah** said...

senyum soya : betol2..tapi kalau lambat sangat loading yuyue close jer..ehehe

NadiRah said...

hohohoho...
betol!!!
nad X jer klo lame sgt..hehe

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehe.. :)

Su[E]yDA said...

setuju giler !

tp bg yg blog sampai kebabbomm tuh mmg cantek

kotak bulat said...

kb pun dlu gile asyik tukr2 je..sekrg da mls.. :P

**NH-Nurul Hidayah** said...

sue : memang cntik yunk..geram tgok!!

**NH-Nurul Hidayah** said...

kotak bulat : lame2 rase mcm..err..letih lar puylak..kan2??..ehehe..p hari nieyh yuyue tukar lagi..ehehehe

cik aisha said...

yg loading lambat tu kdg2 hilang kesabaran gak nak tgu...huhuu

**NH-Nurul Hidayah** said...

biasenya time mula2 lar dye lambat..bila refresh dye oke lar...ehehe.tapi lau leyh xnk lar lambat loading kan :)