Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Tengs sudi baca..terharu!!..

Assalamualaikum

TOPIK : Tengs sudi baca..terharu!!
DATE : 27 / 06 / 2011
ENTRY : ......sila klik "READ MORE" OKEYH YUNK :)


Tadi yuyue ada lar pegi kedai...beli barang-barang cikit,yer lar kan,musim sekarang tak tentu..kalau nak hujan,dye hujan jer tak henti-henti..kalau panas pulak,mcm nak terbakar kulit nieyh..tapi apa-apa pown syukur alhamdulillah...sekurang-kurangnya kita still lagi ada musim hijan kan?..ehehe..yuyue beli beberapa barang yang agak penting,bekalan takut-takut nanti hujan tak henti-henti and BANJIR..haaa..time tuh memang tak dapat gerak g mane-mane lar kan..lagi pown da dekat sangat dah bulan puasa..so beli apa yang patot..awal tol minah nieyh wat persediaan yer!!..eeheheh..sediakan payung sebelum hujan :)

Tadi jalan-jalan,yuyue duk syok pilih barang2..ada yang sapa yuyue (PEREMPUAN)

"haiii...ermm..awak yuyue kan??NH??"

errr..mula-mula yuyue cam blurrr jer..dalam kepala yuyue cuma fikir,myb dye nieyh member FB kot,coz yuyue tak kenal sangat ngn member2 fb yuyue,coz kebanyakkan yang add yuyue juz nak penuhkan "kotak member" dyeorang jer kat FB tuh..lepas jer yuyue ACCEP,terus dyeorang hilang entah kemana..yuyue ckp lar

"Awak member fb yuyue ea??sorry coz xperasan sangat.."

Dia ckp

"tak larh..awak blogger kan?

Owh..baru yuyue ingat yang yuyue ada blog..ngahahaha..punyer lar bluur time tuh sampai sume pown lupe..yuyue ckap lar...

"Yup...awak pown blogger jugak ea?"

Dia ckp

"Tak lar,xder blog pown,xder mase nak creat blog,saya suka baca entry dalam blog awak..macam-macam ada,lagi-lagi kalau entry pasal CINTA..saya suka baca"

errr...dye suka baca blog yuyue??...wah!!..ada pembaca setia jugak rupanya..hik2..dia ada mintak no phone yuyue..oleyh kerana dye perempuan,so yuyue bagi ajer lar.malu jugak kan..yer lar..yuyue bukan blogger femes pown..ada sorang tuh pown da bersyukur sangat da..hik2..teng tau sudi baca :)

p/s : nieyh yang wat yuyue bertambah semangat nak berblog lagi nieyh..nggahahaha :))

15 comments:

+_Miss.Jannah_+ said...

hehehe..comel je :p

☀ Izzaty Hedry☀ said...

yuyue femes dah .. heheh.. ^.^

NasZ said...

dah feymes la..muaha..mesti peminat yuyue tengah baca ni..haiii...(dengan muka takde perasaan..haha..)

MOHD NASER.com

NasZ said...

dah feymes la..muaha..mesti peminat yuyue tengah baca ni..haiii...(dengan muka takde perasaan..haha..)

MOHD NASER.com

**NH-Nurul Hidayah** said...

miss jannah : ehehe..ape yang comelnye yunk??

**NH-Nurul Hidayah** said...

izzaty : xder femesnye yunk..sorang tuh aje yg kenal yuyue kot..ehehehe:)

**NH-Nurul Hidayah** said...

nasz : ehehe..nakal jer ea :p

nana said...

ehehe..igt nak ambil gambar tadi..p segan nak mintak..post lar pasal cinta2 lagi..hihi :

**NH-Nurul Hidayah** said...

aishh..ade dye upernye..igtkan xbalik agy..tadi ckp nak pegi temankan abg kan?..ehehe..gambar??..segan lar..yuyue bukan artis pown..ishk dye nieyh..ehehe..tengs auuuu :)

nana said...

kakak cantik..:D..abang tak jadi pergi,sebab mak suruh balik,adik terus online..nanti kita jumpa lagi au..

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehe..cantik lar sangat kan..akak biase2 jer adik...insyaALLAH nanti panjang umur,kite jumpe lagi..adik pon cute..muke macam ala2 fara fauzana jer..wink3** :)

Nan said...

wah2.. femesnyer dye..

**NH-Nurul Hidayah** said...

xder femesnye syg...miss u!! :)

Nor Fadila Rosli said...

hye...:)kite nak kawan ngan our femes yuyue ni jugak boleh? kite dah follow u da..visit me yeah..:)

**NH-Nurul Hidayah** said...

nor: xder nak femesnye yunk..ehehe..oke2...jom terjah!! :)