Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

segmen : Jom blog walking ramai-ramai

Assalamualaikum

TOPIK : SEGMEN Jom blog walking ramai-ramai (ramai ker?)
DATE : 27 / 06 / 2011
ENTRY : ......sila klik "READ MORE" OKEYH YUNK :)


Petang nieyh yuyue nak wat satu segmen..iaitu segmen JOM BLOG WALKING RAMAI-RAMAI..ramai ker??..ehehe.yuyue tak kisah lar ramai ke tak,yuyue hanya listkan sape yang join..

syarat-syarat join :

* Tak perlu larh nak berentry-entry..juz tinggalkan komen diruangan komen entry nieyh yup..kalau korang nak buat pown tak pe..tapi kalau nak ikot cara senang,elok korang tinggalkan link korang jer kat komen niey..

Kalau segmen yuyue tak nak susahkan blogger2..kalau CONTEST baru lar yuyue mintak buat entry..oke??..kalau sudi,join lar yer...yang join yuyue akan promote selama 2 hari kat ruangan entry..setiap entry yuyue..
and yuyue sarankan semua yang join, BW sesama sendiri (yang join segmen nieyh)...

Yuyue bagi masa sampai esok petang ajer..kul 1 yuyue tutup segmen nieyh..

LOVE YA!!!

5 comments:

kotak bulat said...

menarik..ni..

http://nazihanali.blogspot.com/

epy (jerr..) said...

hellow bw kt cni..promote eh.lalalalala
hahaha :D

azam said...

salam² kenalan.....join² ye

Nash said...

yeah, nash nak join! jom jalan2 same2. haha.
nashfahrenheit.blogspot.com

dayah aziz said...

hai yuyue....bw...

http://daiaziz.blogspot.com