Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Batuk / Tips Letak Tajuk Entri Pada Read More

Assalamualaikum

TOPIK : Batuk / Tips Letak Tajuk Entri Pada Read More
DATE : 27 / 06 / 2011
ENTRY : ......sila klik "READ MORE" OKEYH YUNK :)

Hari nieyh kalau tak salah,da 4 hari kot yuyue batuk-batuk..nak cakap tak mam ubat,rasenya da "terlebih" ada lar..demam da oke coz dalam satu hari lebih dari 8 biji yuyue telan panadol....naaahhh...alhamdulillah sekarang demam da oke..tapi yang paling sakit hati tuh,batuk nieyh ha tak oke2 lagi nieyh..adeyh..myb dalam masa 2 hari nanti oke lar kot...

oke2..yuyue nak kongsi tip cmner nak buat "Letak Tajuk Entri Pada Read More"..yuyue pown sebenarnya baru jer belajar nak guna..orang lain dah bertahun-tahun guna,yuyue baru merangkak nak guna..mula-mula buat tak jadi!!..bila try banyak kali alhamdulillah akhirnya jadi jugak..yea!!..ehehe..oke..yuyue nak ajar korang wat "Letak Tajuk Entri Pada Read More" tau..jom kita tengok :)

Apa kata korang klik link nieyh..nak copy tapi tak sedap hati..coz orang punyer kan2..ehehe...jom kite sama-sama belajar:)

http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2010/03/letak-tajuk-entri-pada-read-more.html


5 comments:

fahmi (fb said...

nice entry!! :)

ain revival said...

get well soon yep :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

tentiu!! :)

Nan said...

Abg ingat entry singkat je td.. Read more kat bawah x tgok.. hehehe...

**NH-Nurul Hidayah** said...

eheehe..love u!!