Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Segmen : PUJI ATAU KRITIKLAH ENTRI KU INI ..


Assalamualaikum

nak join?sila klik pic dibawah :)


DSC_0061  
-Pada pandangan yuyue berdasarkan pic tuh,pada yuyue lar,pada korang yuyue xtahu..(per kau melalut nieyh?)...kalau yuyue dalam situasi macam nieyh,and terbawak pulak lapy,memang yuyue akan habiskan masa dengan update blog jer kot..macam abang ben lar jugak kan..kalau tak silap,yuyue pernah baca entry berkenaan abg ben update blog dalam kete ea?..naaahhh..kalau time macam nieyh memang sesuai sangat lar untuk update blog,dari duk sakit hati tunggu jalan tuh "OKE"..elok kite buat benda yang berfaedah..ye dak??berfaedah ke update blog dalam kete tengah-tengah sesak nieyh??berfaedah dari korang duk merapu,menyumpah sana sini coz jalan jem..kan2??..so kalau yuyue dalam situasi nieyh,memang yuyue update blog ajer lar..kalau bawak lapy..kalau x,yuyue titow ajer..bile org HONNNNNNN!!! baru yuyue bangun..ngahahahahahahahaha :p

yuyue xpandai sangat karang-karang cite nieyh..oke lar nie dari xkarang pape..walaupown idea kering and pic tuh yuyue xberapa faham sangat,nak jugak update blog and join segman abg ben..hik3 :p..kritik meyh..kaw2 pown xper..yuyue redho aje :)

p/s : kutuk lebeyh2 yuyue bg penumbok sulong eyh..hahaha..*kidding :p

--DONE--

23 comments:

shopping2u said...

haha.. lebih 100 patah perkataan.. rijek! ngehngeh..takde la.. ok la tu hehe..

erk.. abg ben mmg smpoi.. kt memana pn dia leh update blog tau

Sembang2 wif Yuyue said...

wehehe..oke lar kan.. :p...

abg ben memang sempaoooiiii pown... :)

azam said...

betul...terlebih sudah....

Sunah Mohammad said...

hehehe... ok lettewwww~ ada gak kaitan kan... update blog dalam jem.. idea baik punya...pastikan ada coverage! :p

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

adei..jadi cerita pula yang ni.
hehe~ ada kena mengena la tu ;)

terima kasih berkongsi pendapat~

hm..dah godek2..
pakcik berminat nak tahu perkembangan entri dan blog ni.
maka, pakcik follow kamu~ jika sudi, singgah dan follow pakcik.
update2 selalu~


link blog pakcik untuk segmen encik ben :

http://fadzli-rt.blogspot.com

Belog MTT said...

Jangan memandu sambil update entri..HEHE :D

mas saari said...

kadang2 waktu memandu Mas selalu dpt idea utk entri...hehehe


dah follow blog cantik awak!

Bro ahmad said...

masa memandu boleh update blog dasyat hehehe hati2 memandu ya

join juga segmen ni
kritik

☀ Izzaty Hedry☀ said...

idea abg ben mmg sempoi..!

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

jangan tidur bila jalan jem... nanti kena HON.. terkejut.. (^^,)

'CikMimiEy' said...

wah , hapdet belog lam kete , lagi2 jalan ngah jem ... gud idea !! huhu

Sal Saari said...

dalam kete saya suka tido..

Sembang2 wif Yuyue said...

sunnah : ehehehe...:)

Sembang2 wif Yuyue said...

tengs sudi kritik entry yang xseberapa nieyh..ehehehe...merapu jer nieyh :)

Cik Cempaka said...

Haiiii, menyinggah sini

wahhh, semangat ek hupdate dalam jam...bagus2

Mama Amani said...

em... sempat lg yer dlm jem2 tu update blog... mesti da tukang drive... hehehe

+_Miss.Jannah_+ said...

exceeded 100 perkataan! teeettttt..hehe.
berbelog di mane sahaje...bila bila mase sahaje..janji tak kacau hidop org.. :D

Eera Shera said...

salam.good idea.ngah jam update blog.tayah tensen2.hehe..
tengok sini pulak..

http://eerashera.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entry-ku-ini.html

Alia Natasha said...

abangg beng beng boom . ada makan dpn mata pun still update lagi blogg . grrrr .


http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

Elih Japahar said...

erkkk terlebih 100 pp dah hahaha :D semangat awk yer...

Jom kritik entry sy pulak :P

http://www.elihjapahar.blogspot.com/

anismelon said...

sile jadi pemandu yg berhemah..pandang depan ketika memandu jgn dok update entry..heee.:)

anis pon join jgk..;0
http://anismelon.blogspot.com/2011/06/segmenpuji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

cik gege said...

nmpknya pas ni pengeluar kereta kna sediakan dah lappy sekali dengan wifi dalm kete. senang.x pyah susah2 nk usung...=)

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/

♥ Jieha Sabri ♥ said...

btl2..setuju ng awk..

jom follow sy n komen di entry sy..
http://lovediarynur.blogspot.com