Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

kritik blog saya??saya lagi suka!!!

Assalaualaikum

Semalam riuh rendah blog yuyue coz sayang-sayang yuyue (blogger dari segman kritik blog aku - BA) datang kritik blog yuyue...weeee..yuyue suke sangat-sangat..sekurang-kurangnya yuyue tahu apa yang xkena dengan blog yuyue nieyh..pendapat blogger lain amatlah perlu,kita berblogging bukan SYOK SENDIRI,blogger-blogger lain pown akan singgah kat blog kite,so xsalah kita terima pendapat dyeorang mana yang baik untuk blog kita kan??..mana-mana yang baru tersinggah kat cinie..korang boleyh tengok apa yang sayang-sayang yuyue kritik ea..klik je kat SINI

1-HEADER : mula-mula yuyue letak header niey (bawah)


 pastuh yuyue tukar kepada yang nieyh (bawah)

and last yang nieyh (bawah)


hurmmmm..still npk xmatch sebenarnya kan..yuyue wat kale pink tulisan "yuyue stories" tuh,tapi kuar-kuar nampak cm purple pown ade..aiyaaaaaa...tapi nampak oke lar 2 kan2..ehehehe..kritikkan ini dari :

NoRa DaDiLLa said...

comelnye header... cantik!
cume kaler background blkg mungkin kurang sesuai dgn header..
tp simple and nice!


2-JENIS FONT : yuyue mula-mula guna font biase..ARIAL BLACK lau xsilap..and yuyue tukar kepada tulisan nieyh..kritikkan nie dari :


no 38 datang melaporkan diri!
merahnya mak ngah! cam kat jepun.:)
myb akak kne tuka jnis font kot, ksi menarik.

3-WIDGET : ada yang ckp widget kat bawah tuh berterabur..ehehehhe..tengs coz tegur tau...t yuyue try la ubah mane yang patot..p kebanyakkan kat bawah tuh bloglist and jugak link-link follower yuyue..sayang pulak nak buang..ehehehe..oke lar tuh kot kan..ehehe..kritikkan ini dari :


risa said...

blog ni oke dear...sangat kemas...cuma bawah tu agak terabur sikit


3-LOADING : sloowwww ea loading blog yuyue??..coe au..mybe coz widget2 kat bawah..banyak link and bloglist kat bawah tuh..coe sgt2..ehehe..yuyue da cuba ringankan..oke x??ringan x??lau berat leyh komen tau :)..kritikkan ini dari :

solomolo said...

loading > bolela
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang


ada banyak lagi kritikkan2 yang membina..kebanyakkannya puji-puji je..ehehhe..mesti takut nak kritik lebih2 kan?..ehehe..xper..yuyue xkesah,asalkan kritikkan itu membina..tengs alot pada yang memberi pendapat,yuyue akan cuba wat yang terbaik untuk blog nieyh..acecehhhh..ehehhee...tengs yup!!:)

--DONE--

No comments: