Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Bloglist si GADIS sahaja

Assalamualikum

Teringin pulak yuyue nak buat bloglist untuk si GADIS..nanti-nanti lar kot buat untuk si JEJAKA..tapi rasanya kaum HAWA lagi ramai dalam dunia BLOG nieyhkan??kaum ADAM xramai sangt kot lam dunia blog nieyh..yuyue perasan tuh sebab agak ketara sedikit bilangan kaum adam dalam dunia blog nieyh..kalau korang perasan,kalau KONTES atau SEGMAN..ramai yang join adalah perempuan bukan??mungkin kaum ADAM ni ramai,tapi tidak seramai kaum HAWA....tol x??kalau yuyue xbetol,sila betolkan okeyh..ehehe..

okeyh2..namo banyak cakap,sape2 yang nak duk lam bloglist SI GADIS yuyue..xpayah buat entry,just letak link sudah kat komen entry nieyh oke..xpayah lar wat entry-entry..bukan contes atau segman pown,juz nak letak lam bloglist je kan..so sape-sape yang "berkenan" tuh,sila tinggalkan link yer sayang-sayang yuyue..walaupon sorang yg nak duk lam bloglist yuyue, yuyue xkesah,yuyue lau boleyh belasah,yuyue BELASAH jer..xkesah powwwnnn..ehehe..oke..nite!!

p/s : tido basuh kaki dulu ea..:)

--DONE--

8 comments:

farahroslan said...

http://nirosfar.blogspot.com/

ngeee :)

Dayanqphrofile said...

http://selendanqburuk.blogspot.com/

fadwa daud said...

assalamualaikum..:)

http://balqisinsyirah.blogspot.com

Awatif Azizi said...

http://yellowyipyip.blogspot.com/

nurul_atiqah said...

wohoo. nak nak.

http://belognurulatiqah.blogspot.com/

Myra said...

http://myraeqin.blogspot.com

:)

ema aling said...

http://emaaling.blogspot.com

tq!:)

Shyella Anuar said...

Tok.. Tok .. Tokk ...
datang menyinggah Cik Blogger comel ..=)

http://miaaomelucu.blogspot.com

thank youuu ...:)