Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

4 blogger dapat header free!!..meh tengok

Assalamualikum

Yuyue ada buat contest "saya mahu header free" ari tuh,and yuyue cakap nak pilih 8 pemenang kan..tapi nampaknya yuyue dapat 4 pemenang ajer..coz 4 orang ajer yang join!!!..uwaaaaaaaaaaaaaa....mcm cedeyh..p mcm yuyue cakap lar,yuyue xambil kesah..yuyue xkesah bape orang join..yuyue xpromote sangat contest nieyh..pulak tuh yuyue kalau dalam satu hari bukan satu entry yuyue powt,3,4 entry satu hari..so kebanyakkannya blogger xperasan yuyue buat contest..coz ditenggelami dengan entry-entry yuyue yang lain..ehehe..xper2..meyh kita tengok 4 blogger yang akan dapat header free tuh yer :)


Antara bilangan header yang yuyue janjikan untuk setiap pemenang ialah :

HADIAH PERTAMA
bilangan header : 4

HADIAH KEDUA
bilangan header : 3

HADIAH KETIGA
bilangan header : 2

HADIAH KEEMPAT(4)
bilangan header : 2
 
 
Kepada yang tersenarai,sila buat satu entry pasal dapat header free nieyh,and senaraikan :
 
1-Apa yang korang nak tulis dalam header tuh..contoh header yuyue : "yuyue stories"
 
2-Pic....kalau nak letak pic lar..kalau xnak xpe..juz bagitahu apa yang korang nak yuyue tulis kat header tuh..oke..
 
3-Letak link blog korang kat entry nie ea :)
 
tu ajer...
 
--DONE--
 

6 comments:

~syue~ said...

ala, kalo perasan mesti syada join..huhu

☀ Izzaty Hedry☀ said...

siap.. thnx dear..=)

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/4-blogger-dapat-header-freemeh-tengok.html

Sembang2 wif Yuyue said...

syue : ehehe..xpe..t yuyue buat lagiiiii

Sembang2 wif Yuyue said...

izzaty : oke2..terjah!!..ehehe

ajumohit said...

lahai tak perasan la...nk jugak bleh ke dik????

Allec said...

done dear!thanks!
http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/06/free-header-by-yuyue.html