Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Kau sape hah!!!..lepaskan aku!!

Assalamualaikum

TOPIK : Kau sape hah!!!..lepaskan aku!!
DATE : 28 / 06 / 2011
ENTRY : ...... Sila klik "READ MORE" yer yunk!! :)



Yuyue pegi kedai tadi,beli barang macam biase,dah siap bayar,yuyue balik jalan kaki,sampai kat satu lorong tuh,keadaan jadi gelap,tetiba ada orang tarik tangan yuyue,dye ckp

"ikot aku!!"

yuyue sumpah tak kenal dye...tapi dye memaksa..dye tarik tangan yuyue....ishk..sakit!!!....tangan lelaki,tahu ajer lar kan..

"weyh!..kau nak bawak aku pegi mane hah!!"
Yuyue memang geram giler..nak jer sepak2 lelaki tuh..tapi dye kuat..tenaga lelaki lar katekan

"weyh bodoh!!kau pekak ke ha!!..nak aku korek dengan gergaji kayu ke bodoh??!!"

Lelaki tuh senyap jer..dye wat bodoh!!..geram jangan nak cakap lar kan?..dye tarik tangan yuyue kuat giler,dah lar jalan laju macam tak jijak tanah...

yuyue ckp lar lagi

"kau nieyh sape ha??ko nak bawak aku kt ner??..."

Dia senyap jer tak ckp pape...yuyue geram!!..yuyue ckp lar..

"Kalau kau berani,tunjuk r muke kau (time tuh gelap sangat..tak nampak ape2-ape...)..tapi lelaki tuh diam jer..tak cakap ape2..."

Sampai jer kat bawah cahaya matahari,lelaki tuh pown berpaling...

"uikh..jap2...awak nieyh macam saya kenal,tapi kat mana ea?"

lelaki tuh senyum jer...muke dye iras-iras pelakon lelaki hollywood..fuhhh...encem kot!!!...

dye pown bersuara

" MY NAME IS SUPERMAN "

OMG!!!..patot lar "LARI LAJU MCM TAK JEJAK TANAH"..rupenye yuyue TERBANG!!..ngahahahahaha...ngek tol MIMPI yuyue tadi...errr -,-"

3 comments:

fara (fb) said...

hahaha..lawak ko ni

MIMIE AIZA said...

hahah.. suspennn

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehehe...mimpi 2 memang mcm real jer :)