Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Dialong Kartun,boleh huraikan?

Assalamualaikum

TOPIK : Dialong Kartun,boleh huraikan?
DATE : 28 / 06 / 2011
ENTRY : ...... Sila klik "READ MORE" yer yunk!! :)




Haaaaa..kalau korang boleyh huraikan..sila huraikan kat ruangan komen nieyh,agak-agak korang ape lar yang dyeorang bebelkan??..huhuhu..

7 comments:

Nash said...

yg atas tu, die tanye dari mane asal kejadian manusie.. tp yg tbe2 awan terbang tu...., err, goku? haha..

**NH-Nurul Hidayah** said...

hahaha...kelakar jer dye nieyh :p

cik aisha said...

xterhurai ni....hehee..last2 tu dia bengang sebab pnt2 xplain xphm upenye...ye ke?hehee

**NH-Nurul Hidayah** said...

hahaha..mybe lar...logik jugak tuh :)

Nash said...
This comment has been removed by the author.
Nash said...

YES! Akhirnye dapat jugak!
yg kiri tu tanye, camane agaknye manusie tu dijadikan.
then yg kanan terangkan lah, manusie asal dari microorganisma, then evolusi sampailah jadi manusia..
tp yg kiri kate salah, die kate de 'seseorang yg naik awan' (xtau sape) yg jadikan manusie gune kuase die. tp then manusie tu kesunyian, jadi org awan tu jadikanlah seorang pmpuan utk die (macam cite adam n hawa je?). then orang kanan tu gelakkan die, sbb pcye kuase ajaib yg jadikan manusie. org kiri xpuas ati, terus tindih die ngan batu.. akhirnye, die ttp pecaye de kuase yg jadikan manusie.. camtu laaa... ok x?

**NH-Nurul Hidayah** said...

nash : hahahaha...lawak lar dye nieyh..boleh terima..4 bintang!! :p