Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Contest "SAYA MAHU HEADER FREE"

Assalamualaikum

Hai..hai..hai..wahaaalloooo..pe kabor..chat??..ehehehe..saje singgah kejap nak cakap yang yuyue nak wat satu contest..iaitu contest "SAYA MAHU HEADER FREE"..yuyue nieyh banyak masa terluang,so terasa nak wat contest pulak..nak join???senang ajer..

SYARAT-SYARAT

1-Follow kalau sudi..lau xsudi pown xper..bukan apa,t senang nak tgok sape yang menang kan??

2-Buat satu entry sal contest nieyh serta copy header yuyue and linkan ke blog yuyue keyh yunk :)

3-Dalam entry tuh korang wat satu entry "SAYA MAHU HEADER FREE KERANA............."..korang melalut lar ape2 pown...asalkan korang buat..eheheh..

4-Tagkan beberapa orang..paling kurang 2 orang

5-Lepas dah siap tuh korang tinggalkan link blog korang kat entry nieyh eyh :)


PEMENANG AKAN DIPILIH MELALUI

"entry yang menarik--kelakar--yang boleyh wat yuyue ckp "naaahhh...dye termasuk dalam list yang dapat header free!!"..ehehehe...

HADIAH
yuyue akan pilih seramai 8 orang pemenang

HADIAH PERTAMA
bilangan header : 4

HADIAH KEDUA
bilangan header : 3

HADIAH KETIGA
bilangan header : 2

HADIAH KEEMPAT(4)-KELAPAN(8)
bilangan header : 1

Tarikh tutup : 9/6/2011

Header akan siap 2 atau 3 hari selepas tutup contest nieyh..coz banyak kan header yuyue kene wat..ehehhe..peace!! :)

Kat bawah nieyh antara header-header yang yuyue pernah edit..header blog yuyue jer pown..ehe..xder lawa pown..biase-biase jer..yuyue edit bukan guna ADOBE PHOTOSHOP tau..tapi yuyue guna PHOTO SCAPE..so xleyh nak transparent lar..lapy yuyue nieyh macam-macam ada sudaaa..dengan game bertimbun-timbun..so nak download ADOBE PHOTOSHOP pown agak slooowwww..so kire oke lar yer...oke2..kat bawah antara contoh-contoh header :)






 





berkenan??join lar yer :)
--DONE--


5 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

nk join lah...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join..=)


http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/contest-saya-mahu-header-free.html

Allec said...

joined!
id : anas.bella
http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/06/saya-mahu-header-free-kerana.html

anis zul said...

saya join!:)

http://akhyaranis.blogspot.com/2011/06/saya-mahu-header-free.html

ema aling said...

i join cik yuyu!

http://emaaling.blogspot.com/2011/06/saya-mahu-header-free.html