Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

tidak salah support blogger baru

PERHATIAN!!

contest "SAYA MAHU HEADER FREE" masih terbuka kepada semua blogger...syarat-syarat penyertaan serta hadiah-hadiah sudah dinyatakan..sila ke LINK INI untuk keterangan lebih lanjut.

Assalamualaikum

hai..hai..hai...korang apa khabar??..hope sehat-sehat ajer lar ye...yuyue pown xberapa sehat sangat..rase nak jer teriak kuat-kuat menahan sakit yang xterkira nieyh..rase nak jer hantuk-hantuk pale kat dinding coz sakit nieyh menular sampai ke----> kepala!!...rase nak jer tendang-tendang kusi and meja nieyh..

"eyh..nape ngn minah nieyh??sakit mental ke pe?"

haaaa...sakit yuyue nieyh lebeyh sakit dari SAKIT MENTAL tuh tau x!!!...yuyue sakit GUSI!!!!..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....sakit giler kot...berdenyut2..nak kata yuyue xgosok gigi,rasenyer gigi yuyue nieyh da putih berseri,bersinar bak KEPALA BOTAK pak hamid sebelah rumah (watak dalam entry ini hanyalah rekaan semata-mata,tiada kaitan dengan yang hidup ataupun yang telah mati)..bangun-bangun jer dye wat hal..adeyh..korang tahu jer lar kan camner seksanya kalau sakit GUSI nieyh....seksa weeeyyyyyy!!!!...dalam banyak-banyak penyakit,SAKIT GUSI lar yang paling DAAASSSYYYAAATTT!!!..buat itu xkena,buat ini xkena,semua xmenjadi...duk menahan sakit gusi nieyh leyh wat yuyue menangis guling-guling sampai meneleh air hingus....aiyaaaaakkkk....adeyh...sangat-sangat sakit okeyh..berdenyut-denyut sekarang nieyh..terus telan panadol 2 biji,pastuh xde rase perubahan,telan agy 1 biji..baru rasa kurang cikit..PARAH!!!..

okeyh2..ari nieyh yuyue nak promot 4 blogger baru yang follower xsampai pown 200..so kita kena support okeyh..support sampai HABIS!!!..ehehe..xsalah kan kita promote blogger-blogger baru..jangan sebab kita dah OTAI..kita lupa pada yang baru2 nak kenal dunia blog/xtive dalam dunia blog..kalau bukan kita blogger2 yang support..sape lagi yang nak tolong promote??so meh kite kenal ngn 4 blogger baru nieyh okeyh...

so ni 4 blog pilihan yuyue untuk hari nieyh..jom terjah meyh


ADDDDUUUUIIIHHH!!!..saki gusi maaaakkkk oiiiiiiiii!!!!!

--DONE--



6 comments:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

sokong!!!! :DD

Sembang2 wif Yuyue said...

ehehe..sokong jangan xsokong!! :)

suha said...

sakit kot..telan pain killer la syg but dun ever try to kill urself (^_^)

Sembang2 wif Yuyue said...

ehehehe..noty ea..da telan daaaa... 6 biji da haaaa...da oke ckit da

Anonymous said...

Eхcellent website. A lοt of helpful infο hеre.
Ι'm sending it to several friends ans additionally sharing in delicious. And naturally, thanks to your effort!

Feel free to visit my page - personal loans

Anonymous said...

buy propecia propecia tablets to buy - propecia 90 day supply cost