Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

segman pencarian blogger follower bawah 200

Assalamualaikum

yuyue nak kenal ngn blogger yang followernya bawah dari 300 follower boleyh??yuyue nak letak lam bloglist yuyue..senang aje yang nak join segman nieyh

1-Buat satu entry dan linkkan ke blog nieyh..xpayah lar copy header tuh.juz mention jer nama "YUYUE" and linkkan ke blog nieyh,xperlu panjang-panjang,ringkas ajer,korang cuma perlu tulis :-

-berapa lama berblogging? :

-Berapa follower korang? :

-Nasihat kepada blogger-blogger otai..haaa..kadang-kadang blogger otai xsemua oke kan..so bg pendapat korang okeyh :) :

2-Kalau boleyh follow ler yer..korang follow,yuyue follow..xrugi pape kan? :)..sama-sama tambah follower :)

3-Tagkan beberapa orang member korang yang followernya kurang dari 200..kite promote same2 okeyh :)

4-Lepas da siap,tinggalkan komen korang kat entry nieyh yer....:)

okeee..tuh sahaja yang korang kene buat..xsusah poenkan..ehehe...so yuyue wat segman nieyh satu hari jer..esok yuyue nak wat segman untuk blogger yang followernya 200-500 pulak...yuyue xkesah bape org nak join..lau seorang pown yuyue layan..yuyue xkesah pown okeyh :)P

--DONE--


4 comments:

nurulmunirah said...

joinnn..

http://nurulmunirah.blogspot.com/2011/06/segman-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Myra said...

http://myraeqin.blogspot.com/2011/06/segman-pencarian-blogger-follower-bawah.html
saya nak join segman pencarian blogger follower bawah 200 yg YUYUE wat ni.
:)

MOHAMAD ZULFAKHAR BIN AHMAD ZAINOREN said...

http://hidupakutentangaku.blogspot.com/2011/06/segmen-pencarian-blogger-follower-200.html
saya join yer segmen ni....

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

nak join
http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/06/segman-pencarian-blogger-follower-bawah.html