Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Nak tgok kiteorg PUTUS?jangan harap!!

Assalamualaikum
 
sebelum2 nieyh yuyue ade post pasal FAKER yg kaco yuyue..yang xhabis2 nak cuba wat yuyue ngn pakwe yuyue PUTUS...tapi benda tuh xhabis kat ctu jer..kalau lam post yg lepas tuh dye guna akaun WEY YEW..tapi semlam dye inbox guna akaun WAWA WEE pulak..adoiii..penat melayan dye nieyh..semuanya terjadi kerana MY BELOVED TIDAK MENERIMA CINTA DIA,sampai yuyue sekali yg kena..aiyaa..my beloved ader suh yuyue bukak and baca sendiri pe budak tuh inbox dye..memang gila betol la budak tuh..nak tahu apa dye inbox my beloved??jom baca kat bawah nieyh..lam dialog SARAWAK,tapi yuyue da stanslate lam bahasa semenanjung dah...tapi sebelum tuh korang boleyh pegi ke link nieyh --->
 
 
untuk baca apa yang minah tuh inbox yuyue ari tuh...hurmm..ade lagi yg semalam dye inbox yuyue..lagi teruk..macam2 dye ckp..dye cyp yg dye dah nk kawen ngn my beloved lar,ckp yuyue penyebab dyeorg xjadi kawen lar,dye cakap mak and ayah dyeorg dah bincang nak kawen,tapi sbb yuyue semua tuh musnah...and yang paling xmunasabah tuh,dye ckp my beloved tuh pakwe dye,and jugak pakwe yuyue,dalam kate laen,my beloved kapel 2 org sekali dalam satu masa...tapi yang peliknya,yuyue salu jugak borak ngn mak and ayah dye..mak ayah dye xde pulak nk ckp pape,sedangkan mak and ayah dye da tahu pasal yuyue ngn nan,kiteorg da rancang nk tunang,yuyue siap webcam panggil EMAK and AYAH lagi tuh..kiteorg mesra,mak dye pown salu ckp nak datang semenanjung,nak datang umah yuyue,salu tye bila nak ajak dyeorg datang terengganu..xkn mak and ayah dye nk tipu pulak....hurmm...nape perempuan tuh leyh jadi teruk mcm tuh,sampai gunakan mak and ayah my beloved..memang kurang ajar betol..bila my beloved tolak cinta dye,dye pernah ckp dulu "aku ade ramai kawan yg leyh kacau awek kau,aku nak tgok korang putus,kalau aku xdapat kau,dye pown xkan dapat kau" hurmm...sampai cmtuh sekali...
 
 
ini adalah fb inbox antara KAWAII LESTAT AFFENS(my beloved) dengan perempuan yang cuba nak buat kami PUTUS..Myb my beloved ade inbox dye tye kenapa kucar kacirkan kiteorg..and dye jawab : ---
 
Wawa Wee
15 hours ago
  • :)
    hahahaha!! Suka hati aku polah ktkduak camtuk.. Sak nya putus ngn kw!! (semenanjung : suka hati aku cakap korang berdua macam tu..*sak nya <-- yuyue xpasti..tapi memang dye nak yuyue ngn mybeloved putus..)
Wawa Wee
14 hours ago
Wawa Wee
  • sapa aku ko sik perlu tauk.. hahaha!! mmg nya akan putus ngn kau lak...(semenanjung : siapa aku,ko xperlu tahu,hahaha!! mmg dia akan putus ngn kau nanti)
bila my beloved tanya : Kawaii Lestat Affens : kau jangan nak kurang ajar bah.. gerek aku sikda masalah ngn kwu.. pa sik puas aty ko ngn aku hah! sapa kau!!! (semenanjung : kau jgn nk kurang ajar,makwe aku xder masalah ngn kau,apa yang ko xpuas hati ngn aku hah?kau sapa!!!)

nak tahu ape si WAWA WEE tuh jawab?

Wawa Wee
14 hours ago
Wawa Wee
  • saja mok swoh kw jd single..(semenanjung : saja nak suruh kau jadi single) <--- nieyh yang dia jawab!!..memang dasyat tol pompuan nieyh...ade laaggiii..jap2..
Wawa Wee
14 hours ago
Wawa Wee
  • nya akan putus ngn kw pastuk.. haha.. nangga lah ko klak..(semenanjung : dia akan putus ngn kau pasni,tengok lar kau nanti)
mybeloved pown balas ckp : Kawaii Lestat Affens : nya sikkan putus ngan aku.. aku kenal gerek aku.. aku tauk hati nya kuat.. sia2 jak kau polah ptok..(semenanjung : dia xkan putus ngn aku,aku kenal makwe aku,aku tahu hatinya kuat,sia-sia je kau ckp cmtuh)

Wawa Wee
14 hours ago
Wawa Wee
  • muntah ku dgr!! sye sayang awk.. ahh.. oh my beloved!! mcm sial upa ktkduak ya! (semenanjung : muntah aku dengar!! sye syg awak..ahh..oh my beloved!!..mcm sial je korang berdua ye!! <--- jenis yang busuk hati,memang mcm nieyh,xleyh tgok org happy)
memang dye sgt2 KEJAM!!!..saboor jer lar..

--DONE--

5 comments:

aiman rashidd said...

apa pun , hidup kena enjoy !! and kena happ kan diri sendiri dan semua orang :)

so , keep enjoying your days !!

Sembang2 wif Yuyue said...

tengs aiman :) happy!!happy!!!happy!!!..ehehehe

Nan said...

Dugaan.. :'(

fadzalina ali said...

yuyu org sarawak ke ?

Kyky Violet said...

pergh... desperate abes, ade gak wujud org cm2 yek.. cm takde laki len, nak kat org pnye pesal la.. sbr ye yuyu