Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Bila saya rindu,kertas dengan pen jadi teman

Assalamualaikum

Haloo korang...teringin pulak yuyue nk post sal benda yang yuyue suka time-time mase terbuang..ahakz..yuyue lau xder keje,yuyue memang cari keje..lagi2 lau tgh miss giler2 kat mybeloved..pen and kertas jadi teman..yuyue akan tulis apa sahaja yang nan pernah message yuyue atau skype atas kertas..apa sahaja yang dye pernah ucapkan kat yuyue,yuyue akan "save" dengan menulis atas kertas and simpan dalam satu bekas...dah lame yuyue wat KERJA nieyh..dari tahun lepas agy..p xgtau dye pown..hahaha..:p..yuyue salunyer "save" ayat2 yg yuyue suke dye sebut..atau kadang2 lau dye luahkan sesuatu yg yuyue rase sgt2 romantik,yuyue akan terus tulis atas kertas and save lam box..lau tinggalkan lm phone,lame2 msg penuh..kne DELETE..and lau save lam DRAF pown lau tepon tuh osak..sume hilang!!!..so yuyue xnk kata-kata romantik yg pernah nan ckp kat yuyue hilang cmtuh jer..lau yuyue sedeyh2,gadoh2,yuyue akan baca apa yg yuyue tulis satu persatu..terus marah yuyue hilang..yuyue senyum sorang2 bila baca balik ape yg dye pernah luahkan kt yuyue..kadang2 ayat tuh xromantik pown,tapi yuyue tetap tulis kat kertas and save..itu tanda yuyue xnk lupekan dye walau sesaat pown..dye penting wat yuyue..kat bawah nieyh yuyue ade sediakan beberapa keping gambar yang yuyue snap dengan bantuan adek lelaki yuyue..dye pegang and yuyue snap..guna hp dye..so xjelas sgt pic tuh..bluuurrr cikit..ehehe :)

"jgn skype2 ngn lelaki laen tau...skype ngn abg je boleh--> message from nan"
---sila abaikan jari adek yuyue tuh..adeyh..tuh ler jari lelaki kuat keje..kontot..ahaha..opss..sorry adek :p


"abg sampai mati xnk tinggalkan cyg ---> message from nan"


"cyg penting wat abg.abg sayang cyg sgt2.abg janji xkn cari org laen-->message from nan"
+
+
+
kat bawah nieyh yuyue mintak adek tolong snapkan..nie baru cikit..ade byk agy sebenarnye p xmuat kot nk ambik pic..hahahha..oke lar nieyh kan2?..ehehehe :)




--DONE--

6 comments:

hafiz hafizol said...

Hohoho.. hebatnya... hebatnya,.. Jgn wat samaph sudah ler yuyue hahahaha..........

Akmal Ezzah Alias said...

huhu..byknyeee

Sembang2 wif Yuyue said...

hafiz :insyaALLAH x..ehehehe

Sembang2 wif Yuyue said...

akma : ehehe..tgh bowink2..xder keje kite cari keje..ehehehe :)

Nan said...

Alamakk~ terharunya abg.. :')

aleen aiden said...

alalaaa suweetnye.. ^_*