Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

skype dengan bakal mak mertua,belum apa-apa dah panggil "mak"

Assalamualaikum..

Seronok rasenya aku nak conteng-conteng blog aku nieyh dengan topik terbaru,iaitu skype dengan bakal mak mertua,belum apa-apa dah panggil "mak" yer..bunyi cm aku nieyh jenis yang xtahu malu..eaa??..hahaha..aku nieyh jenis riuh ngn orang..so aku rasa myb mybeloved pown terkejut ngn cara aku b'skype ngn mak dye tadi...cmner ngn selamber jer aku panggil bakal mak mertua aku tuh ngn panggilan "MAK"..adeyh..nak wat cmner..da terbiasa..dah ade peluang b'skype tuh aku pown terus ler ucpkan "HAPPY MOTHER'S DAY" kat  mak dye..mak dye malu-malu and ckp terima kasih..aku nieyh jenis yg suke ckp-ckp,panjang lebar pulak aku duk potpet-potpet ngn mak dye

"mak!!..mak cihat?"
"mak jgn sakit-sakit au..mesti chat jer salu"
"nanti suh nan jage mak elok-elok ea..ehe"

dengan selambernyer aku KISS mak dye "MMMUUUAAAAHHHHH!!!"..kuat kot aku duk kiz ak dye..hahaha..aku pown xtahu yang aku leyh bertindak cmtuh..p aku rase happy bila dapat kiss mak dye walaupown "skype" jer...hehehehe..timbul rase syg aku kt mak dye..sumpah aku ckp..yerrr aku mudah syg org!!..tu kelemahan aku..hurrmm..tapi itu jugak KELEBIHAN aku!!!..hahaha...bila aku da rase syg kt mak dye..gerenti pasnieyh aku der banyak benda yang nk share ngn mak dye..lau org laen takot-takot nk borak ngn bakal mak mertua..tapi aku??naaahh!!!siap kiss2 agy..hahaha..

Aku dgr org lam umah tuh duk gelak-gelak..myb dyeorg xsgke aku akan kizz bunyi sekuat tuh..hahaha..malu aku weyhh!!..p nk watcmner..da terkeluar pown..malu pown malu larrrr...ehehehehe..lepas da habiz WC ngn mak dye tuh,mybeloved pown mengambil tempat balik..dye sengih2 jer..dye ckp "cyg siap panggil mak agy..terbaaiikkkk..ehehe"...huuhu...aku tyer lar,da tuh makwe2 dye dulu panggil ape mak dye tuh..dye ckp "xpernah pown cmtuh"..laen org laen perangai and cara kan..

...MAK!!MAK!!MAK!!!..ehehehe..love u :) 

--DONE--

6 comments:

Nan said...

Terbaeekkk!!! Love you so much!!

Sembang2 wif Yuyue said...

love u 2!!!!..eheehehe..mauhmuahmuah!!

storyfromme said...

terbaik la :)

ain dzaya said...

untungnya ada orang sayang!
you make me jelez la..
hehe

cikcomot said...

waahh.. best gile.. hahah..

tringin nye nak cenggituuh..

^-^

hafiz hafizol said...

Hahahaha.. eii x malu x malu..