Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Kesayangan saya

Photobucket


Macam biasa..ada kala nya dia kena keja malam..jadi tinggal lah aku dan baby aisyah di rumah... "RINDU..MISS YOUU"

Rindu rasanya tak dapat tatap mata dia beberapa jam ni (alamakaiiiiii..hahaha)...korang belum kahwin..apa korang tahu..orang yang dah kahwin je tahu rasa rindu ni ha..mana nak sama rindu masa kapel dulu kan..hihihi...dalam pukul 11 dia balik..tak sabar rasanya menunggu kepulangan suami tersayang,,

Sementara tunggu dia balik di ruang tamu,dan sementara baby aisyah dah tidur ni,aku layan drama je lah dulu..IKLAN tv 3 yang senangsentiasa PANJANG LEBAR...hahahaha...tv 3 ni memang WIN la dengan iklan dyeorang yang lama-lama tu kan..


ohhhh sayang..bz ke sekarang?? terlalu banyak kerja ke? rindu sungguh rasanya hati ini..meluah kat sini je la...nak meluah chat dia nanti dia cakap "MANJA" pulak...alah..macam la tak biasa kan....kakakakakaka...oh sayang...cepat lah siapkan kerja dan balik la cepat dengan selamat


rindu pulak nak tengok awak menari sambil pasang lagu kuat2..ye la..menari tu kan memang minat sayang...ehhh...gila bayang ke ape aku ni pulah haaa..hahahaha...ok lah...tunggu je lah dia balik...lagi 1 jam..sayaaaaannnggggg aaaaa..kekekeke






2 comments:

nuyun said...

amboi.hihi

yuyue nan said...

hehehehehe....tq sudi singgah baca....hiuhihihihi