Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

BLOGLIST YUYUE 2013

Photobucket


Assalamualaikum korang...sihat?..petang ni yue ingat nak buat satu segmen..sempena template baru ni kan..dah tukar semua..so bloglist pun ingat nak tukar..buat baru..so sape2 nak join..senang je..segmen ni berjalan selama....................................... [yue akan update bila segmen ini akan TUTUP..selama yue tak bagitahu..korang boleh join :) ]

cara join : 

1- follow yue..tiada paksaan..tapi KALAU BOLEH follow la ye..nanti yue follow balik :)

2- Tak payah buat entry..just tinggalkan LINK BLOG serta ID BLOG korang kat bahagian komen post ni... ok?..taknak susahkan korang taip panjang2 bagai nak masuk bloglist yue..senang je :)..yue akan update bloglist setiap kali ade yang join...tak perlu tetapkan hari untuk yue nak update..yue tengok ade yg join..terus update.. :)

SENANG BUKAN??..so meh la join...yue bukan nak letak korang selama SEHARI,SEMINGGU,SEBULAN dalam bloglist yue..tetapi selama 1 TAHUN..yue bukan jenis yang suka tukar2...bagi yue..yue hargai follower yue yang salu bagi support kat yue...TQ keyh :)


1 comment:

nil pina said...

adindanilixious.blogspot.com
4619050272362444149 .. heee