Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Segmen BLOGLIST 2012


Photobucket

Salam korang..bosan?..tak tahu nak update apa?..oke2..yue nak buat satu bloglist ni..kalau korang rasa nak jugak ada dalam bloglist tahun 2012 blog yuyue..meh le join..senang je..tak susah :)

syarat-syarat join : 

1- Follow blog yuyue yang tak seberapa ni :) *bloglist hanya untuk warga negara blog yuyue sahaja :)*

2- Tak perlu buat entry..terus je KOMEN kat ruangan komen ni...yang perlu korang taip :
* Letakkan link blog korang
* Nick Name korang bukti korang dah follow..hehehehe ^_^
*Komen sedikit pasal blog ni..ringan ke loading?..omey ke?..huk3 >,<

senang?..memang senang pon..hehehehe...meh cepat..tarikh TAMAT ialah pada ESOK PETANG sahaja..yuyue takmo lama-lama..sebab takut tak terUPDATE..terimakasih ^_^



2 comments:

Salina said...

salam . saya nak join lahh

link blog : http://foolishlovevictim.blogspot.com/

nick name : yaya . kita dah lama follow blog ni .

komen pasal blog nie ? hmm ~ kita suka tengok header tu . comel dengan kartun follow here . alolo , loading pun tak lama :D

single is better said...

assalamualaikum yuyue, sy nak join jgk :)

link blog : http://biskutmarry.blogspot.com/

nick name: single is better (follower awk yg ke 2965)

komen : cute la blog ni, header pn tomel, i like pink too..loading kejap je..:)