Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

"Contest Blog Super Kawai by Bubu"



Photobucket

klik banner kat bawah nie kalau nak join..meh2 :)


Yuyue join contest ni sebab nak tahu sejauh mana KAWAII nyeee blog yue nie..grrrr..ehehe..kawaii ke?..yang tuh JURI ler yang tentukan.. ^_^ ..btw yue suka support GA yang ade kat blog..sape2 je la..kalah menang suku kira la kan..yang penting SUPPORT!!!..yeaahh!!!...ohsem ke entry ni??..err =..="..hehehehe..keyh la..sampai sini jer surat cinta saya kepada awak..esok lusa sambung..kikiki.. tata... ^_^


yuyue tag : 

http://misszberceloteh.blogspot.com/
http://pinkdiary91.blogspot.com/
http://nnaaqua91.blogspot.com/ 

Le' rules :-
1- Wajib follow blog Bubu
2- Wajib like fanpage. Klik di sidebar atau di sini
3- Buat satu entri mengenai contest ini. Tajuk contest mestilah "Contest Blog Super Kawai by Bubu".
4- Tempekkan banner di entri dan linkkan ia ke entri ini.
5- Tag 3 orang bloggers dan makesure diaorang tahu.
6- Coment entri korang di post ini. Kalau bagi kat Cbox aku tak layan ! Ulang suara, aku tak layan ! K harap maklum.
7- Lastly, makesure semua syarat ni korang ikut.
Expired date: 27 June 2012
Le' prizes :-
Pertama: RM30 topup
Kedua: RM15 topup
Ketiga: RM5 topup

1 comment:

Bubu said...

Thanks sebab join. Boleh klik sini utk cari link anda :- http://ceritastoryepal.blogspot.com/2012/06/assalamualaikum-hi-gaiss.html