Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Kejap2 : FACEBOOK , Hola2 : FACEBOOKIS


Photobucket

Apa jenis title la kan..ehehhee..yuyue cuma nak gtau yang yuyue sekarang xtive kat FACEBOOKIS..salu jer landing2 kat situ,dah xlayan FACEBOOK agy..

"Adakah saya lupa diri?" :p

Hehehe..yuyue suka sangat landing kat citu,walaupun kadang - kadang ade yang menyakitkan mata..kalau korang nak tahu apa yang menyakitkan mata tu,meh join FACEBOOKIS..kih2..dan2 jer promote :p

daftar kat sini : 

http://www.facebookis.com/index.php?do=/

add yuyue kat sini : 

http://www.facebookis.com/index.php?do=/yuyue/

ehehe..add jangan tak add :p

kelebihan FACEBOOKIS berbanding FACEBOOK?..korang boleh ubah suai layout cmner yang korang nak..fbkis yuyue dah macam blog dah..ehehehe




No comments: