Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

MANA HEADER LAMA?



Assalamualaikum (tak jawab dosa,jawab dapat pahala+chokoi2 dari yuyue)

Semalam yuyue ada post pasal nak tukar header kan?..so yuyue letak header lama balik lar..mungkin nampak sesuai..coz blog yuyue simple..kalau letak header yang simple,lagi lar nampak simple kan?..ada jugak yang tanya mana header cute2 tuh yer...ehehehe..dah letak balik dah..header lama yuyue sebenarnya..yuyue suka tukar-tukar header,kejap-kejap tukar..last-last guna yang lama jugak..ehehehe...


atas nieyh header yang yuyue guna sekarang

header kat atas nieyh baru je tadi yuyue guna,tak sampai 10 minit pown..hik3..konon-konon nak tayang muke..tapi segan lar pulak kannn...

semalam plan nak guna header kat atas nieyh..simple jer pown..so try letak..besow giler kot terpampnag kat header tuh muke yuyue..yuyue jadi segan pulak..kih2..so xjadi letak..pakai gambar kartun jer lar...:)


P/S : Letak yang comel-comel coz nak cover belog yang tak berapa comel..boleh?..ehehe

klik2 -->

No comments: