Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

ingat nak tayang muke kat header..tapi



Sepertimana yang korang lihat sekarang...header yuyue telah pown berubah..dari secomel-comel yuyue edit header sambil meniarap main pom-pom-pom dengan batang cekelat lolipop yg da habis yuyue isap,yuyue tukar header yuyue kepada header yang lebih "malas" sedikit..oh taak..malas banyak..coz yuyue juz tulis2 jer..tak ada gambar2...


Ingat nak tempek besow-besow gambar yuyue macam header kat bawah nieyh..tapi MACAM segan pulak kan...muke cm 10sen jer kot..so ubah fikiran...nyahkan gambar dari header suku siap tuh...


so tinggal ayat nieyh jer terpamping-pamping sekor-sekor..cian dia kan2??..hahahhaa..bila difikir2 balik..lau letak gambar beriban-riban kat header tuh,tambah pulak muke yuyue time buat muke cun..memang loading lambat lar kan?..so yuyue buat simple-simple suda..cm gini :)


naaahh..oke lar dari tak der header kan2??..grrrr...

P/S : please kepada blogger yang pandai buat header lawa-lawa,cun-melecun,cantik-kebabo,sedekah ler kat yuyue eyh..seyes yuyue dalam musim "MALAS"


 klik2 -->

4 comments:

Niel said...

LARHHH,
Asl x letak gambar sendiri?
MUKA KAMU TU OKE JE SAIA TENGOK(:

**NH-Nurul Hidayah** said...

segan lar syg..ehehe :)

Cik mama said...

Alaaa mna header yg kiut-miut tu...

**NH-Nurul Hidayah** said...

ade..p igt nk tukar..dah tukar dah..ehehe