Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Guna http://www.advertlets.com senang dapat duit?


Photobucket



dah 12 hari yuyue guna iklan nieyh..setiap yang view,kite akan dapat 1sen..SENANG KAN?setakat nie baru jer dapat RM1.++..so kalau nak lebih,kena lar ajak orang reramai view blog yuyue..hik2...bukan senang oke..lagi-lagi kalau blog yang tak berapa nak femes macam yuyue nieyh...ada tuh hari yang kurang baik..4 ORANG ajer yang view satu hari..kalau hari baik,2102 ORANG datang jenguk..bukan salu lar..biase la..*dah kau tak emes kan? -_-"

so kalau korang pown nak join letak iklan mudah nieyh..klik


P/S : SORANG LAGI FOLLOWER HILANG..SAD :)

klik2 -->

2 comments:

CIK MAY said...

adverlets lagi okei ek?nuffnang tak okei ke..nnt jemput join GA.;)

**NH-Nurul Hidayah** said...

nufnang susah nak dapat...lau view jer pon dye tak dapat..lau adverlets senang.view blog kite pown da dapat 1 sen..ehehe..