Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Follower tetiba menjadi sedikit/hilang??

SALAM...

Hari ni heboh pasal FOLLOWER tetiba menjadi sedikit/ciput..dari beratus-ratus orang follower,tetiba menjadi 6/10 follower..kenapa???...blogspot ni kadang-kadang kalau dye nak baiki apa-apa,xder nak gtau awal-awal kan?..tetiba jer ade masalah..siapa tak sentaaapp!!!!...FOLLOWER adalah salah satu SEBAB kenapa kita berblog,dengan adanya FOLLOWER,dengan sendirinya semangat kita untuk berblog sangat-sangat ler "GILERR" kan?..so tetiba jer view blog,follower HILANG!!!!!

"AIYAKK..FOLLOWER AKU TINGGAL 15 ORANG??..MANA YANG LAIN??"


exceliii yuyue dulu pown macam korang jugak~~...lagi teruk tau!!!..langsung kotak follower HILANG..orang tak boleh follow terus!!..so lagi lah sedih...lau yang macam sekarang ni,kotak follower still ada,orang still boleh follow..dan akan bertambah bila blogspot dah pulih kan?..kalau dulu kotak follower terus hilang,follower tak bertambah,kotak follow hilang..lagi lar bermasalah..so korang jangan risau sangat tau..nanti blogspot pulih seperti biasa..

Cuba korang pergi check kat cini : www.google.com/friendconnect Akan keluar page mcm nieyh :



korang scroll ke bawah,sampai jumpa mcm kat bawah nieyh,pilih mana page/blog korang..macam yuyue nieyh coz yuyue banyak buat blog dan linkkan ke blog yuyue..sebab tuh keluar banyak page/blog..so yuyue klik link blog yuyue "PWENCESS YUYUE"..

keluar page nieyh.


kat atas sekali ada dye tuliskan jumlah follower terkini..macam kat bawah nieyh


Oke..kalau jumlah follower korang bertambah,walaupown ada yg follow tapi tak jejas ape2 kat follower box korang,tuh tandanga blogspot ade masalah..so pada yang tetiba follower dye KURANG/HILANG,cube check kat http://www.google.com/friendconnect dulu okeyh..kalau kat situ pown follower korang HILANG,tuh maknanya ade masalah BESAR!!!..tapi kalau kat situ follower korang tetap sama atau BERTAMBAH,tapi bila view blog,follower hilang/kurang,..korang jangan isau,ianya akan pulih seperti biasa..mungkin blogspot yang ade masalah..oke?? :)





p/s : kalau blogspot wat hal cmnieyh jer terus..kite MOGOK!!!!naak??..hik3 >.<

 klik2 -->

9 comments:

9n0L4 said...

nak tanye. hee. akak ade satu je blog. tapi bile bkk google friend connect tu kan, ade 3. tajuk same aje. cmne nak remove?
farizafairuz.blogspot.com

ANISA said...

sama la kita...musykil2

CekbOlat-bOlat said...

tengs pwenses yuyu.. muah2.. hehe

stereohearts said...

Dah dapat , terima kasih :D

Marhamah Junaisha said...

yuyue!!!followers kita still adee..alhamdulillah..takut dahh kalau hilang..btw,kita letak step-2 yang yuyue kasi ni kat blog okay..btw,jangan risau..kita dh creditkan kat yuyue dah :)

FarahNazurah said...

maknanya problem kat page element tu pun sebab dorang tengah baiki blog laa ye ?

annur said...

tq yuyue for the info...nervous dh td...:)

Rossazwa Izianti Ramli said...

Terkejut sesangat tgk followers dah berkurang......skrg dah cool...ekekeke...thanks yuyue..:)

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehehe..sabar tau syg2 :)