Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

10/01/2012..JUMPA DOKTOR PAKAR

Assalamualaikum

malam nieyh yuyue nak share apa yang yuyue dah buat pagi tadi..sebenarnya tak der apa yang menarik,juz nak bagitau yang yuyue dah pergi hospital untuk sambung ubat..UBAT??..UBAT APA??..ubat untuk kulit..coz kulit yuyue agak sensitif..yuyue degil sangat beberapa hari ni..duk perlahap makanan laut..naaahhh..dah GATAL-GATAL..

memang dari kecil lagi kulit yuyue sensitif..pernah dulu doktor sarankan yuyue tido dalam kelambu..weyh!!!..tak nak!!!!..hahaha...yuyue nak tido seNORMAL mungkin..grrr..ari nieyh yuyue pergi ambik ubat...doktor sarankan yuyue pergi jumpa doktor pakar...kulit yuyue tak der lar sensitif teruk..cuma tak nak nanti makin merebak pulak..so nieyh ubat yang doktor bagi,dengan surat DATE dengan doktor pakar..hik2.


nahhh..ambik kau..banyak gak tuh


nieyh pulak surat untuk DATE dengan pakar kulit (10/01/2012)

P/S : suke mam KETAM,UDANG..lepas nieyh kena berjaga2..lau dulu HYE2..sekarang BYE2... T_T

 klik2 -->

6 comments:

Mira Adzlia said...

best la tido dlm kelambu.kt kmpung slalu tido dlm kelambu..hehe ^_^

missbunga said...

lebih kurang je kita.. tp dya ade wt test nk tau dya alergi ape..

CekbOlat-bOlat said...

syafakillah ya ukhty yuyue ^^

**NH-Nurul Hidayah** said...

mira : ehehe.,.yuyue tak pernah tido dalam kelambuuuu..so rase lain ler :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

missbunga : nak mam ape yg kite suke daa taa boley :(

**NH-Nurul Hidayah** said...

cikbulat : ehehe ^^ :)