Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Yuyue dalam entry si buchuk


Assalamualaikum


Malam nieyh yuyue nak update berkenaan blogger baru..yuyue baru jer kenal dia...baru jer petang tadi..ehehe..so yuyue dengan senang hati terus follow dia..jadi orang pertama yang follow dia!!!..terharu bila dia buat entry berkenaan dengan yuyue..wink3**..ehehhee


tengs tau sayang..nak baca?..klik link kat bawah tuh..korang pergi la tegur-tegur sicomey ni eyh..tak susah pown,yuyue bagi link sekali ni..




dah korang follow,korang tinggalkan jejak kat blog dia,nanti senang dia nak follow korang balik...sama-sama support blogger baru...:)


p/s : SEGMEN "PENCARIAN 1,000,000 BLOGGER MALAYSIA masih dibuka tau..takder TARIKH TUTUP pown..bila-bila masa korang boleh join...senang jer pown nak join..meh..klik >>SINI<<

 klik2 -->

5 comments:

numahuriya said...

Yuyueeeee...waaaa..terharu!!tenkiu so mucchhhh!!yuyue very supportive lah!!i likeeee...hihi..taaaaaa...Assalamualaikum.....=)

numahuriya said...

Yuyue..tuah yuyue jadi follower pertama Ana.Now, blog yuyue pun tumpang sekaki di promote oleh BEN ASHAARI..hehe...http://www.benashaari.com/2011/11/blog-pilihan-ku-dan-mereka.html

Cik Bhulat said...

dah lama xberbelog, xtahu pon info2 pasal bloger dah.. =]

**NH-Nurul Hidayah** said...

numahuriya : wink**..ehehehe..segan jerr >.<

**NH-Nurul Hidayah** said...

cik bhulat : bz bebenor dye ea..ehehe..