Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Pencarian 1,000,000 blogger malaysia sudah bermula!!


Okeyh-okeyh...yuyue nak cite pasal satu PAGE nieyh tau..dimana page ini baru sahaja dibuat,dan sedang mencari seramai 1,000,000 blogger malaysia..so korang nak join tak?...senang jer tau!!!..yuyue telah diberi tugas untuk mengumpul seramai boleh blogger kat malaysia nieyh..kalau korang nak join..senang jer..juz klik "LIKE" page tuh..mana?..kat bawah nieyh


Photobucket


FANS PAGE "PENCARIAN 1,000,000 BLOGGER MALAYSIA"..LIKE UNTUK SERTAI..DAN LETAK DISIDEBAR JIKA MAHU..DIALU-ALUKAN :)

1-Korang buat satu entry dimana hanya letak LOGO INI SAHAJA,..dan linkkan nama yuyue dengan entry nieyh..dan tagkan beberapa orang blogger yang lain...tak payah berentry-entry sangat..juz simple....contoh korang wat entry cmnieyh
.................................................................................................
--->logo 1,000,000 blogger malaysia<---

segmen dari : pwencessyuyue <-- letak link entry nieyh..

tagkan beberapa blogger :_________________
..................................................................................................

2-Letak disidebar kamu yerp..tanda SUPPORT

3-Tinggalkan link url blog kat entry nieyh..

TIADA TARIKH TUTUP!!

itu sahaja...korang jugak boleyh ping entry kat situ kalau korang nak..terbuka kepada semua blogger!!!...meh join ramai-ramai..jika ramai yang "like"..yuyue akan buat satu contest..tiada paksaan :)


 klik2 -->






8 comments:

diana said...

rasanya dah join la kat facebook..
eh!!ye ke???
rasanya la...
hehehh

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/11/pencarian-1000000-blogger-malaysia.html

abyazree said...

http://abyazree.blogspot.com/2011/11/pencarian-1000000-blogger-malaysia.html

putri_roh said...

nak join jugak...

latest @putri_roh Pencarian 1,000,000 blogger malaysia

CIK BAM said...

cik bam join :)

http://jomkitabebel.blogspot.com/2011/11/pencarian-1000000-blogger-malaysia.html

mi.yu said...

Miyu turut serta. Hihi ;)


http://buih-bubbles.blogspot.com/2011/12/pencarian-1000000-blogger-malaysia.html

syieda_syaada said...

join yer.. :)

http://ceriterafantasidanrealitisyaada.blogspot.com/2011/12/pencarian-1000000-blogger-malaysia.html

ekyn cykyn said...

i join ! :)
http://akuekin-hidupohhidup.blogspot.com/2011/12/pencarian-1000000-blogger-malaysia.html