Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Tolong sedekahkan Al-Fatihah



Semalam dalam lingkungan pukul 10.50 malam,kawan baik my beloved ASRUL OOPS (FB) telah meninggal dunia akibat serangan jantung...semalam kawaii lestat (fb) my beloved Nan dapat berita dari abg arwah yang arwah tak dapat pergi kerja kerana masuk ICU..so Nan pergi melawat arwah kat icu semalam..arwah pown dah memang tak stabil lagi,KOMA...arwah hidup pown bergantung pada mesin pernafasan...Nan ckp 2 kali jantung arwah berhenti,tapi still dapat diselamatkan..dan pukul 10 lebih semalam,ALLAH S.W.T lebih sygkan arwah..dan arwah telah meninggal dunia..arwah akan dikebumikan hari ini.so yuyue mintak sgt2 kat korang doakan hari nieyh cuaca baik coz sekarang kan musim hujan,harap semasa p'kebumian arwah berjalan dengan lancar..sedekahkan arwah Al-Fatihah :(




4 comments:

shiema sufian said...

semoga ditempatkan bersama golongan org beriman AMIN

**NH-Nurul Hidayah** said...

amin :)

~Nana BamBam~ said...

Saya sedekahkan Al-fatihah untuk arwah....Semoga ditempatkan dalam golongan org yg beriman...amin.

**NH-Nurul Hidayah** said...

tengs nana :)