Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

orang menyampah dengan aku..apa aku boleh buat?



Assalamualaikum

Aku macam orang lain jugak,ada akaun FB..buat it and ini,luah apa ajer yang ade dalam fikiran aku "WHAT'S ON YOUR MIND?"...aku mengaku,aku nieyh gedik-gedik sikit lau kat FB..sampaikan ada yang meluat nookk..hahaha..tapi yang BAIKNYA aku nieyh,aku tak gedik2 kat orang lain tau..aku gedik kat PAGE AKU SAHAJA..aku post ayat-ayat jiwang...aku ckp "LOVE MY BELOVED"..at my own wall!!!..bukan kat wall orang lain oke..aku bukan giler gedik nak post kat wall orang semata2 nak ckp aku syg pakwe aku kan?..hahaha..

TAPI..mcm biasa lar..ade jer yang tak puas hati..ckp aku GEDIK..ckp aku MENGADA-NGADA,ckp aku BAJET HOT(tetibe..takderkenemengena)...hahaha..tapi aku nieyh jenis yang

"biarkan jer lar dyeorang..HAK MASING-MASING nak ckp ape kan?..janji aku tak ganggu wall orang"

aku bukan jenis yang suke sound2 orang..tak perlu lah aku nak bagtau siapa yang duk mengHOTkan aku kat wall dye dengan ckp

"weyh la weyh minah tuh,aku tau kau ader pakwe..jangan ler over sangat"

seyes aku tergelak baca ayat tuh..lorhhhh..asal nak jeles?..lau tak suke,REMOVE jer...saya tak kisah pown...:D..apa sahaja yang saya post selalunya berkenaan dengan hal-hal yang berkaitan dengan saya SAHAJA,tak pernah pulak yuyue post kat wall yuyue mengata orang itu ini..dyeorang nak mengata yuyue pown,apa yuyue boleh ckp?..hak masing2..ikot lar dyeorang nak kate ape kan..yuyue tak marah..cuma yuyue tak sangka lar pulak dyeorang nieyh "BERMINAT" dengan yuyue kan?..ehehhee..

nak tahu kenapa dyeorang menyampah dengan yuyue?..sebab kat bawah nieyh kot..grrr..hahaha..yuyue nieyh nakal,lagi org xsuke..lagi yuyue buat...lorh..PAGE AKU!!!SUKE HATI AKU LAR!!..HAHAHA..:p



Alaaaa korang..jangan lar emo sgt..yuyue pown nak jugak luahkan rase hati nieyh kat wall yuyue..jangan lar marah-marah yuyue..cedeyh tau....................:(



2 comments:

NadyaBubble said...

byaselah tu. tak semua boleh masuk dgn cara kite :)

~Nana BamBam~ said...

kita x boleh nak puaskan hati semua orang... biarlah.... kita punya akaun , sukahatilah kan :)