Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

aku syg mozzila firefox,kurang baik dengan IE


 
Haa..kenapa dengan aku nieyh?..ape kejadah syg MF?..nape sakit hati dengan IE?..nieyh haa nak habaq maiii...tadi aku view blog aku guna MF..weee..header nampak OKE..puas hati walaupon aku tahu header aku tak lar seberapa kan..so aku test bukak guna IE..haa!!!...nape header aku sampai separuh aje yg nampok..asai separuh agy duk belakang background??..aku der silap setting ke hape??..haih..tak pueh hati betoi ler...korang nak tgok perbezaan dye?..meh tegok cini
 

MF


IE
 
TENGOK!!!!..yg mana aku nk ikot pown aku tak tau daa..sekarang nieyh korang view blog aku,header aku duk tang mana?..yng atas tuh atau yang bawah ea?...tulunnn...tulunnn...sebaik2nye guna lar MF!!!

5 comments:

Mia Meymi said...

pelik jadinye.. hehe..

Cik Rose Cute said...

akak pun sama..kalau bukak kat situ semua entah ke mana...hihihi

**NH-Nurul Hidayah** said...

mia meymi : tahu takper

cik ros : nape ea?..geram tol

Diyana Ali said...

macam yg kat atas tu tp guna chrome .:)

**NH-Nurul Hidayah** said...

diyana : ehehe..crome ngn MF lebih kurang je oke kan?..ie je yg xoke :)